Disclaimer - Contact

Dit is het persoonlijke blog van Jan Arend Koelstra. Publicaties zijn ter informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien ik betaald krijg voor een blog dan vermeld ik dat bij het betreffende blog als: Gesponsord of, in samenwerking met [naam bedrijf/persoon/organisatie]. Staat dit er niet bij dan schrijf ik het blog op persoonlijke titel. Ik behoud mij het recht voor een blog op ieder onaangekondigd moment te wijzigen of te verbeteren. Je kunt mij niet verantwoordelijk houden voor de werking van geplaatste links en de inhoud en werking van andere websites waarnaar links op mijn blog verwijzen.

Heb je ook een goed idee, een hip product, een geweldig initiatief of een super bedrijf? Stuur het mij en ik plaats een banner 30 dagen op mijn blog. Haal je de 'populaire berichten' in de rechter balk dan blijft je banner in de rechter kolom staan. De banner verwijst naar het blog.

Neem contact op over de mogelijkheden: janarend@eaglecommerce.nl

Wat staat je te doen:
1. Stuur een foto/video/vlog (1-5 foto's en/of 1 video/vlog) van jouw idee, product, winkel, bedrijf of activiteit.
2. Schrijf een wervelende tekst van ongeveer 500 woorden.
3. Ik plaats dit op mijn blog en maak indien afgesproken een banner in de rechterbalk van 250x250 px. met een doorverwijzing naar het blog.
4. Jouw post staat sowieso permanent op mijn blog zolang ik blog en wordt alleen verwijderd wanneer daar naar mijn mening een speciale reden voor is.
5. Haal je de categorie 'populaire berichten' dan blijft je banner staan. Populaire berichten zijn de meest gelezen artikelen op mijn Blog over een periode van de afgelopen 30 dagen.

Wat krijg je:
1. Exposure. Free publicity. Bekendheid. Ik hanteer AIDA.
2. Een permanente plaatsing op mijn blog (zie ook hierboven).
3. De mogelijkheid om een woord in jouw tekst door te linken naar je product, bedrijf, winkel en/of activiteit (1 link en opent in een nieuw venster).
4. Je wordt gevonden via mijn blog met vele abonnees en via zoekmachines.
5. Inzicht in de statistiek van jouw post.
6. Delen via social media en email.
7. Een factuur met het afgesproken bedrag.

Wat krijg je niet:
1. Inzicht in mijn statistieken, behalve de teller die rechts in beeld is en jouw eigen post.
2. Invloed op de lay-out, samenstelling en inhoud van mijn blog

Wat zijn de voorwaarden:
1. De beoordeling voor plaatsing van een blog ligt bij mijzelf. Je kunt altijd contact opnemen via e-mail wat de mogelijkheden zijn.
2. Stuur een mooie digitale foto van goede kwaliteit geschikt voor gebruik op internet. De beoordeling ligt bij mijzelf of het beeld geschikt is voor plaatsing (maximaal 1-5 foto's).
3. Er kunnen geen rechten aan plaatsing worden ontleent.
4. De tekst wordt, indien noodzakelijk, geredigeerd in de geest van dit blog. Daar kunnen geen rechten aan worden ontleent.
5. Ik bepaal hoe de post geplaatst wordt, wanneer de post geplaatst wordt en óf de post geplaatst wordt.
6. Op jouw schriftelijke verzoek kan jouw post altijd weer verwijdert worden.
7. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het plaatsen van een post (dit kan dus negatief zijn, maar ook positief!).
8. Het tijdstip van plaatsing en de volgorde wordt door mijzelf bepaalt. Indien de inhoud van jouw post tijdgebonden is zal dit in overleg plaats vinden.
9. Deze voorwaarden kunnen zonder vooraankondiging veranderen.
10. Als eigenaar van dit blog bepaal ik de inhoud, volgorde, plaatsing, samenstelling en volgorde van alle posts. Indien posts een negatieve uitwerking hebben zullen deze worden verwijderd.
11. De schrijver van de tekst moet bij mij bekend zijn en er moet een verwijzing bij ons duidelijk zijn waar naar verwezen kan worden bij eventuele reacties onder de post.
12. Maximaal 1-3 posts per maand.
13. Alle correspondentie verloopt via e-mail: janarend@eaglecommerce.nl
14. Calamiteiten of gevolgen die ontstaan door het niet functioneren, weergeven, linken, foutief weergeven of andere calamiteiten van welke aard dan ook zijn niet mijn verantwoordelijkheid.
15. Dit blog functioneert volgens de (technische, digitale) inrichting van blogspot.com

Wat is het doel van dit blog:
Bekendheid realiseren, informatie geven, spontaniteit laten zien, nieuws brengen, oftewel hand-in-hand en op een positieve manier producten, diensten en activiteiten onder de aandacht brengen bij zwangeren, jonge ouders, opa's en oma's, business-partners en andere geïnteresseerden. Zoals je ziet hebben ik al met een aantal enthousiastelingen leuke posts gerealiseerd. Doen dus!

Heb je wat te vertellen? Stuur jouw blogtekst met foto/video/vlog naar: janarend@eaglecommerce.nl
Hoe ziet je blog er uit:
1. Maak een pakkende koptekst.
2. Beschrijf in twee regels waar het blog over gaat (deze worden 'vet' afgedrukt).
3. Maak een 'body' tekst die de koptekst waarmaakt met een alinea indeling.
4. Maximaal 500 woorden.

En als je slim bent maak je jouw geplaatste post wereldkundig via Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest, je eigen blog en website, of op welke creatieve manier dan ook.

Succes!
Jan Arend Koelstra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten