donderdag 31 januari 2013

Opening nieuw warenhuis Prénatal in Eindhoven

Vandaag heeft Prénatal de deuren geopend van een gloednieuw warenhuis in het bekende winkelcentrum Ekkersrijt te Eindhoven.

Prénatal logo

Winkelen voor (aanstaande) ouders in de omgeving Eindhoven was al leuk, maar wordt nu nog leuker want Prénatal heeft vandaag het allernieuwste filiaal in Eindhoven geopend voor het publiek. Het filiaal bevindt zich boven op het dak van het bekende en populaire winkelcentrum Ekkersrijt.

De ronde vormgeving van het mooie nieuwe onderkomen is opvallend en wordt daarom ook wel 'Het Vogelnest' genoemd. Al was Prénatal natuurlijk al in Eindhoven gevestigd, met dit fantastische onderkomen kun je wel zeggen dat er een frisse nieuwe start is gemaakt in deze mooie winkel. De bereikbaarheid is beter, er is meer ruimte en de ambiance is geweldig. Medewerkers en klanten kunnen hier optimaal van genieten.

Ben je betrokken bij nieuw en opgroeiend leven dan is het zeker de moeite waard dit prachtige filiaal van Prénatal te bezoeken met ruim 1.600 m2 puur gemak en winkelplezier. Het nieuwe concept van het onlangs geopende hoofdkantoor en flagshipstore in Amersfoort (langs de A1) is hier ook toegepast.

In het nieuwe concept is Prénatal er alles aan gelegen om het shoppen makkelijker en leuker te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale gereserveerde parkeerplaatsen voor zwangere vrouwen precies voor de deur, het parkeerdek voor klanten is op het dak van het winkelcentrum en biedt direct toegang tot het Prénatal warenhuis en is alles in het pand gelijkvloers. Eenmaal binnen vind je makkelijk de weg naar het complete en betaalbare assortiment, de door Prénatal ontwikkelde unieke fashion en natuurlijk de A-merken.

Volgens Prénatal wordt dit nieuwe filiaal dé bestemming voor alle (aanstaande) ouders in en rondom Eindhoven. "Onze nieuwste winkel heeft de grootste kinderwagenafdeling van Nederland en heel veel inspirerende kinderkamers. De paskamers op de afdeling positiemode en lingerie zijn een kleine oase waar aanstaande moeders in alle rust kleding kunnen passen. Ook de cadeaugevers worden op hun wenken bediend door de grote afdeling kraamcadeaus en speelgoed vlakbij de ingang. Door de goede ligging zijn we prima bereikbaar via de A50, de A58 en de A2", aldus Store Manager Annelies de Wit van Prénatal Eindhoven.

Prénatal Eindhoven heeft dit filiaal, net als alle andere warenhuizen van Prénatal, zo ingericht dat shoppen 'op afspraak' ook mogelijk is. Bij dit concept kunnen (aanstaande) ouders een afspraak maken met een deskundige medewerker en zo op hun gemak vragen stellen en een babyuitzet uitzoeken.

Wil je een bezoek brengen aan dit nieuwe filiaal dan zijn dit de nieuwe adresgegevens:

Prénatal Warenhuis
Ekkersrijt 4155
5692 DD Ekkersrijt
Son en Breugel

Lees ook: Officiële opening Prénatal Hearts Amersfoort
Lees ook: Prénatal, beleving en inspiratie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten