maandag 7 januari 2013

Baby wipstoeltje Sitset T3 van Koelstra

Baby wipstoeltjes, of zoals ze in België zo mooi zeggen Baby Relax, heb je in vele soorten en maten. De Sitset T3 van Koelstra is één van de bekendste wipstoelen.

Koelstra Wipstoeltje Sitset T3

De Sitset T3 behoort tot de meest verkochte wipstoeltjes en dat is ook niet zo vreemd. Als je alle mogelijkheden, de kwaliteit en de hippe kleuren bekijkt ten opzichte van de prijs, dan verklaart dat wel de populariteit.

De Sitset T3 kun je al voor je baby gebruiken meteen vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer 9 maanden oud is. Dit is natuurlijk een gemiddelde want uit de groeicurve blijkt wel dat het ene kindje iets groter of zwaarder is dan het andere.

Veiligheidsvergrendeling
De Sitset T3 is voorzien van een veiligheidsvergrendeling. Deze vergrendeling voorkomt dat de rugleuning 'zomaar' naar beneden valt als jij (of bijvoorbeeld een ander slim kindje) de sluitingen 'per ongeluk' los zou draaien. Om de rugleuning te verstellen moet je dat daarom altijd doen door twee handelingen tegelijkertijd te verrichten. Mooi veilig!

Standen om te gebruiken
Het wipstoeltje Sitset T3 kun je in 3 verschillenden standen gebruiken:
  • Slaapstand: wanneer je kindje in slaap valt natuurlijk (dream time)
  • Relaxstand: wanneer je kindje wakker is en lekker geniet (lounge time)
  • Zitstand: wanneer jij je kindje bijvoorbeeld aan het voeden bent, een spelletje doet of voor de buis (active time)
Veiligheidsgordel
Het is belangrijk om te weten dat je kindje onverwachte bewegingen kan maken. Daarom is de Sitset T3 voorzien van een instelbare veiligheidsgordel.

Schommelen
Baby's vinden het vaak fijn om al wiegend in slaap te vallen. De Sitset T3 heeft daarom ook een schommelstand die je heel gemakkelijk om kunt zetten in een vaste stand, bijvoorbeeld tijdens het voeden.

Praktisch
Het Sitset T3 wipstoeltje heb je altijd bij de hand. Hij is met 2,7 kg. superlicht en heeft draagbanden om hem makkelijk te verplaatsen, bijvoorbeeld mee naar buiten of naar het strand. Tijdens een logeerpartijtje neem je de Sitset gewoon mee. De stoffering van het zitje is comfortabel, biedt een stevige ondersteuning en is makkelijk van het frame af te halen om het te kunnen wassen.

Download hier alle specificaties van het wipstoeltje: Specificaties Sitset T3

Kortom veel te vertellen over het wipstoeltje / relax. Wij horen ook vaak dat de Sitset T3 cadeau gedaan wordt bij een babyshower of als kraamcadeau, leuk idee natuurlijk want je kunt hem meteen vanaf de geboorte gaan gebruiken.

En dan nog dit: Koelstra kiest ervoor om geen speelboog voor het wipstoeltje aan te bieden. Wij denken dat een baby, zeker in de eerste maanden, voldoende prikkels vanuit de omgeving heeft.

Lees ook: Simba Twin T3 duo buggy
Lees ook: Campingbedje kiezen. Dé Travelsleeper
Lees ook: Dé Simba T3 buggy van Koelstra
Lees ook: Dino. De kinderstoel die staat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten