zaterdag 18 november 2017

E-commerce Insights XL Aftermovie

De eerste XL-versie en 8e editie van E-commerce Insights 2017 was een groot succes! Een hele dag, perfect verzorgd en met een mooi programma aan sprekers en onderwerpen.
 

E-commerce Insights XL Aftermovie 2017 met Jan Arend Koelstra

Dit was de eerste keer dat dit event voor marketing managers, e-commerce managers en directies een dagprogramma had. Op 9 november tussen 9-10 uur ’s ochtends liep de ontvangstzaal van het Media Plaza in de jaarbeurs Utrecht al vol en uiteindelijk zaten we met zo’n 250 man in de mooie grote zaal naar optredens te kijken en te luisteren naar de inspirerende sprekers van onder andere Spotler (voorheen MailPlus), Braingineers (Keynote), Concept7, Sooqr, Wiqhit, en Matise.  Eerlijk is eerlijk, de éne spreker kan zijn verhaal echt beter brengen dan de andere, maar inhoudelijk was het sowieso interessant genoeg om je geen moment te vervelen.

Interactie
Het is mij opgevallen dat er ten opzichte van eerdere edities steeds meer interactie is tussen de sprekers en het publiek waarbij Mathijs Kok van Guapa zijn kwaliteiten als dagvoorzitter nog eens waar maakte en de hele dag dynamisch aan elkaar plakte.

Bekijk de aftermovie van de 8e en eerste XL-editie van E-commerce InsightsOrganisatie
De organisatie van E-commerce Insights XL is in handen van Guapa E-commerce uit Leek en is tot in de puntjes verzorgd van het begin tot het eind inclusief luxe broodjes, gezonde snacks, exotische drankjes en koel water. Daniel Laan van Guapa heeft de organisatie voor een groot deel voor zijn rekening genomen en dat kan hij!

E-commerce Insights XL 2018
De nieuwe XL-edities en de onderwerpen voor 2018 zijn inmiddels bekend inclusief 2 keynote sprekers, Jarno Duursma en Sander Duivenstein die ik al eens eerder heb zien optreden bij Sogeti (aanrader: Wat zijn de kansen van disruptie?). Echt de moeite waard! Voor meer informatie over de onderwerpen van alweer de 9e editie van E-commerce Insights in 2018 verwijs ik je graag naar een eerder blog over E-commerce Insights XL. Daar staat ook de link waar je alvast je tickets kunt reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten