dinsdag 3 oktober 2017

FTH Groep (o.a. BabyPark) neemt Baby-Dump over

[Persbericht] Vanaf 2 oktober 2017 is investeringsmaatschappij FTH Groep B.V. eigenaar van Baby-Dump B.V.. Baby-Dump exploiteert een keten van babywinkels en richt zich op het midden- en lagere segment. De overname van het Brabantse winkelbedrijf past in de groeistrategie en visie voor de toekomst.

FTH Groep (BabyPark) neemt Baby-Dump over

Investeringsmaatschappij FTH Groep is actief in vier verschillende branches: Retail, Bouw, Food en Real Estate. De directie wordt gevoerd door de familie Timmer met Henk Timmer in de functie van algemeen directeur.

Henk Timmer, directeur van FTH Groep: “Baby-Dump is een financieel gezonde onderneming en in logistiek en commercieel opzicht een sterke partij met een groeiend marktaandeel. Dit maakt Baby-Dump voor ons een goede, strategische investering. Naast 14 Nederlandse winkels en een webshop (.nl en .be) heeft Baby-Dump een grote winkel in Mechelen, België; binnenkort wordt een 2de Belgische winkel in Gent geopend. De keten blijft zelfstandig opereren onder eigen naam. Aan de overname zijn geen personele consequenties verbonden. De heer Wim Timmer van FTH Retail volgt de huidige directie op. FTH Retail is o.a. eigenaar van het winkelbedrijf Babypark.

John Burgmans, directeur Baby-Dump: ”Voor mij en mijn broer Huub is het belangrijk om te weten dat onze klanten en ons personeel in goede handen zijn. FTH Groep heeft een heldere visie en een doortastend management met een duidelijke focus op kwaliteit en efficiëntie. De klanten profiteren daardoor dus direct van deze overname. Mijn broer en ik zullen de familie Timmer en het management met de overname begeleiden en waar nodig betrokken blijven bij Baby-Dump.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten