11 augustus 2023

Mutsy kinderwagens terug van weggeweest

Het bekende kinderwagenmerk Mutsy is terug in verbeterde vorm.

Mutsy terug van weggeweest | Kind + Jugend 2023

Mutsy maakt een comeback in Europa met een nieuw team, innovatieve producten en gepersonaliseerde klantenservice voor de groeiende Mutsy community. Al dit nieuws wordt gepresenteerd op de aanstaande 'Kind und Jugend Messe' in Keulen.

Een kinderwagen is voor veel ouders een van de eerste aankopen. Het is dé tool voor een vliegende start in het leven voor een liefdevolle, veilige ontdekkingsreis. De ontwerpen van Mutsy geven prioriteit aan praktisch, alledaags gebruik en bieden lichtgewicht, gemakkelijk opvouwbare modellen met een ergonomisch ontwerp.

Dit zorgt voor de veiligheid en het comfort van het kind tijdens het slapen, groeien en ontdekken. Alle producten van Mutsy hebben gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke en veilige functies, zonder onnodige franje, die tegemoet komen aan de behoeften van drukke jonge ouders.

Duurzaamheid van een Mutsy kinderwagen

Een belangrijk aspect van de nieuwe identiteit van Mutsy is duurzaamheid. Het doel? Tegen 2030 100% circulaire kinderwagens realiseren. Tot die tijd zetten ze zich in om hun ecologische impact te verminderen en bij te dragen aan de ontwikkeling van de planeet. Met elke verkochte Mutsy-kinderwagen wordt er een boom geplant en gekoesterd in Brazilië, waar de regenwouden dringend aan herstel toe zijn. 

Bovendien streeft Mutsy actief naar duurzame verpakkingsoplossingen en afvalvermindering. Hoewel het misschien een klein gebaar lijkt, is het wel het minste wat wij kunnen doen voor de generatie van morgen.

Een geheel nieuwe look en feel

Mutsy is altijd al een must-have kinderwagenmerk geweest voor jonge ouders en zijn charme is gelukkig nooit verloren gegaan. De Nederlandse fietsfabrikanten, bakfietsbouwers en kinderfietsenthousiastelingen van PMG hebben vertrouwen in het merk en geven het nu een dynamisch nieuw begin. 

De focus ligt op het behouden van Mutsy's vertrouwde kwaliteit en design, terwijl deze wordt verbeterd met vernieuwing en innovatie. Dat betekent nieuwe modellen, eigentijdse kleurenpaletten, een veiliger ontwerp en een betere klantenservice. Allemaal omarmd door de nieuwe Mutsy-mentaliteit.

Lees ook: PMG neemt Mutsy over

Mutsy in Europa

Momenteel is Mutsy in gesprek met retailers en distributeurs over de hele wereld om de aanwezigheid van het merk in heel Europa te herstellen. Je kunt de mogelijkheden voor Mutsy in de retail bespreken met de verkoopmanager van Mutsy Marie-Louise Meijer om de opties te bespreken.

Je kunt kennismaken met het nieuwe Mutsy en het Mutsy team op de aanstaande Kind & Jugend beurs in Keulen. Bekijk de favorieten en innovaties van Mutsy op de aanstaande Kind und Jugend 2023. Je vindt Mutsy in hal 10.2, standnummer D40 waar je alle nieuwe kinderwagens van Mutsy kunt bekijken.

Website Mutsy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten