vrijdag 11 mei 2018

Regts genomineerd voor Dutchento Awards

De nieuwe webshop van Regts is genomineerd voor 'Best Magento B2B Project'. Deze nominatie, georganiseerd door de Nederlandse Magento Community Dutchento, is een mooie verrassing voor het team dat hard bouwt aan deze prachtige shop.

Magento 2 webshop Dutchento B2B Awards 2018 met Jan Arend Koelstra

De opdracht om de leiding te nemen en advies uit te brengen voor de ontwikkeling, strategie, marketing en implementatie binnen de organisatie Regts is neergelegd bij Eagle Commerce. Samen met de Magento bouwer Guapa uit Leek hebben we gekozen voor Magento 2 Commerce. Het hoogst haalbare in het e-commerce landschap. De directe koppeling met AGP was een voorwaarde.

Na een succesvolle datamigratie van de oude webshops van Magento 1 naar het allernieuwste Magento 2 Commerce platform hebben we het design vanaf de grond opnieuw opgebouwd en alle functionaliteiten geïmplementeerd die nodig zijn om de klanten van Regts te ontzorgen. Zowel B2C als B2B. Zij kunnen zich dan concentreren op waar ze goed in zijn: Tijd om te bouwen!

Door gebruik te maken van de B2B-module zijn we in staat om een op maat gemaakt account aan de klanten van Regts te bieden. Wanneer een klant ingelogd is, komt hij in een volledig gepersonaliseerde omgeving met onder andere zijn eigen catalogus en condities, zijn bestelgeschiedenis, bestellijsten en de mogelijkheid tot het inrichten van de eigen company met meerdere users.Naast de vele ingebouwde functionaliteiten die het leven van de klanten van Regts een stuk gemakkelijker maken wordt e-commerce uitgerold in de hele organisatie en de (online) marketing en content strategie bepaald. Een omvangrijk project wat samen is gelopen met de ontwikkeling van de missie en visie van Regts en het uitrollen van het Lean-traject waarbij alle processen binnen Regts onder de loep zijn genomen. Alles om de pay-off 'Tijd om te bouwen' waar te maken.

Lees ook mijn eerdere blog: Regts bouwt verder

Om een lang verhaal kort te maken, een dynamische, complexe en innovatieve ontwikkelomgeving waarbij wij, door zoveel mogelijk agile te werken, steeds goed kunnen aansluiten op het totale verander- en verbeterproces van de organisatie.

Door de verdere digitalisering van Regts en de schaalbaarheid van het Magento Commerce platform loopt Regts voorop binnen de branche en genieten de klanten de voordelen ervan.

Trots ben ik dan ook op het hybride team dat in een korte tijd een geweldige prestatie heeft geleverd en vol met de doorontwikkeling bezig is.

Direct stemmen >

Wil je een overzicht van alle nominaties klik dan hier. Nog mooier is wanneer we op jouw stem kunnen rekenen om de award voor 'Best Magenro B2B Project 2018' te winnen. Op 1 juni is de prijsuitreiking tijdens het Meet Magento Awards Event in Utrecht.
______________________
Eagle Commerce realiseert de nieuwe online omgeving van Regts.nl en verdere digitalisering van de processen binnen Regts. 4 websites worden gemigreerd naar 1 omgeving volledig te beheren binnen het Magento 2 Commerce platform met een koppeling met AGP. De webshop van Regts.nl is mobile first ontwikkeld en volledig responsive. Eagle Commerce heeft al meerdere succesvolle migraties gedaan van Magento 1 naar Magento 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten