dinsdag 22 mei 2018

Spectaculaire opening BabyPlanet

100 Zwangere vrouwen openen de nieuwe BabyPlanet in Drachten… op hun stiletto’s!
 
BabyPlanet
Er wordt hard gewerkt om de nieuwste BabyPlanet Drachten voor de opening klaar te hebben

Na een ‘vlotte bevalling’ van 3 maanden opent familiebedrijf BabyPlanet op vrijdag 25 mei 2018 de deuren van haar spiksplinternieuwe superstore (3.000 m2) aan de Martin Luther King Woonboulevard in Drachten. De twee nichtjes Lotte en Kirsten Klaver zullen als derde generatie van het familiebedrijf om 12.00 uur het lintje doorknippen. Maar dat doen zij niet alleen. Maar liefst 100 zwangere dames uit Drachten en omgeving zullen hun vergezellen, op hun hoogste en mooiste hakken!

Als zwangere vrouw ben je tegenwoordig op en top vrouwelijk. Er is ontzettend leuke en hippe positiekleding te koop en je buik mag gezien worden. Maar… die hoge pumps waar je voorheen nog op stond te dansen in de discotheek, verdwijnen tijdens de zwangerschap al snel in de kast.

Lees hier mijn andere blogs over BabyPlanet >>

Door middel van een oproep op Facebook heeft BabyPlanet 100 zwangere vrouwen verzameld die voor de opening van de nieuwe winkel nog één keer hun hoogste hakken onder het stof vandaan halen! Deze 100 showen hun prachtige buiken op de rode loper tijdens een ‘Pregnant Catwalk Walk’ van het oude naar het nieuwe pand (lees: 100 meter). Ze krijgen allen dezelfde kleding aan en laten aan het einde van de ‘walk’ 100 ballonnen de lucht in gaan. Dit moet een prachtig plaatje opleveren, 100 bolle buiken bij elkaar. Wat er tegenover staat? De 100 mama’s in spé mogen als eerste de nieuwe winkel betreden en krijgen van BabyPlanet ieder €25,- shoptegoed!

BabyPlanet nodigt iedereen uit om bij deze spectaculaire opening aanwezig te zijn en de nieuwe winkel te bewonderen. Natuurlijk is er beschuit met muisjes voor al het kraambezoek… eh alle klanten!

Nieuwe adres BabyPlanet Drachten per 25 mei 2018:
Martin Luther Kingsingel 74
9203 JC Drachten
Telefoon: 0512 512 688
E-mail: drachten@babyplanet.nl
Website: babyplanet.nl
Openingstijden alle BabyPlanet filialen (Sneek, Assen, Meppel, Drachten en Groningen) >>
_________________
Hello world! BabyPlanet weet als geen ander wat er bij het krijgen van een kindje komt kijken. Het team van BabyPlanet geeft de (aanstaande) ouder écht goed advies en neemt de klant graag aan de hand in de mooie en verrassende babywereld. BabyPlanet heeft 5 inspirerende babywinkels in het Noorden van Nederland, namelijk in Drachten, Sneek, Assen, Meppel en Groningen. Daarnaast bezorgt BabyPlanet via babyplanet.nl alle babyproducten in Nederland en België.

Bron en foto: persbericht BabyPlanet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten