donderdag 2 september 2010

VERGELIJK :: DE BESTE KINDERWAGENS

Een nieuwe vergelijkingssite doet zijn intrede. De-kinderwagens.nl Hier worden de beste kinderwagens met een korte omschrijving onder de aandacht gebracht.

Latinique kinderwagen
Ik wil je de beschrijving over Koelstra niet onthouden maar als je alles wilt weten kun je ook even de website van Koelstra bezoeken.

Dit schrijft de-kinderwagens.nl over Koelstra:

"Koelstra, een Nederlands bedrijf dat in 1934 is opgericht, biedt kinderwagens met een tijdloos uiterlijk en optimaal gebruiksgemak. Ook Koelstra kinderwagens zijn niet alleen binnen de Nederlandse grenzen te zien, ook in andere landen in Europa zijn de Koelstra kinderwagens te koop.

Duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel bij Koelstra. Maar ook aan het design wordt veel aandacht besteedt. Koelstra kinderwagens hebben een stoere uitstraling, waardoor het niet alleen voor de moeder een plezier is om achter te lopen.

Koelstra biedt diverse modellen kinderwagens en buggy’s aan. De Latinique kinderwagen is een van de bekendere, maar Koelstra richt zich ook op ouders die twee kinderen in een kinderwagen willen vervoeren. Met de Duo kinderwagen en duo buggy neemt u uw tweeling gemakkelijk mee naar uw bestemming".

Wil je weten wat de-kinderwagens.nl verder nog schrijft over de Latinique-combi klik dan hier
Wil je weten wat de-kinderwagens.nl verder nog schrijft over de Flexxo Twin-combi klik dan hier

Voor een volledig overzicht van de collectie verwijs ik je graag naar http://www.koelstra.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten