maandag 14 maart 2011

SKYRADIO :: BABY VAN HET JAAR!

NEDERLAND GAAT WEER OP ZOEK NAAR DE BABY VAN HET JAAR!

Sky Radio 101 FM en VBO Makelaar gaan weer op zoek naar de Baby van het Jaar 2011. Dus zijn jullie net ouders geworden en is jullie baby de mooiste, liefste of leukste baby van Nederland? Geef hem of haar dan op en zorg dat jouw baby genoeg stemmen krijgt om de voorrondes te overleven en naar de finale door te gaan. De winnaar van de finale gaat namelijk met prachtige prijzen naar huis!

WAT KUN JE WINNEN?

De Baby van het Jaar 2011 krijgt niet alleen een jaar lang de titel Baby van het Jaar, maar wint ook nog eens een spaarrekening met E. 10.000,00 aangeboden door de hoofdsponsor VBO Makelaar. Daarmee hoef je je geen zorgen te maken over een spaarpot voor je kindje. Daarnaast mag het winnende gezin babyzwemmen bij babydolfijnen, wint hij of zij een fotoreportage in 'Kinderen', een reportage op kraamkamer.nl en een dolfijnenknuffel.

Genoeg reden dus om jouw baby meteen op te geven via babyvanhetjaar.nl

WAT KUN JE VERDER NOG WINNEN?
Baby van het jaar verkiezingen

Verder zijn er bij Sky Radio nog meer mooie prijzen te winnen zoals 1 van de 5 babypakketten van Koelstra bestaande uit een Simba buggy, Travelsleeper reisbed, Sitset wipstoel en een Dino kinderstoel! En het leuke is, de winnaars kunnen zelf de kleur uitkiezen.

Een ZESDE babypakket wordt verloot door Koelstra op Facebook. Wat moet je doen om kans te maken? Upload een leuke foto van jouw baby op Koelstra Facebook met vermelding van een leuke tekst: Ik doe mee omdat,.....

(Maximaal 1 inzending per Facebook-account).

Je kunt meedoen tot en met 18 april. Op vrijdag 22 april wordt de winnaar op Koelstra Facebook bekent gemaakt!

Een overzicht van de prijsvragen staat ook op de website van Koelstra.

(Bron: Sky Radio)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten