02 januari 2012

KINDERWAGEN TEST :: BINQUE DAILY

Binque Daily. De nieuwste slimme kinderwagen van Koelstra.

Kinderwagen Koelstra Binque Daily test

Op stap met je kind? Met de stoere lichtgewicht Binque Daily kinderwagen van Koelstra kun je alle kanten op en begeef je je moeiteloos op ieder willekeurig terrein. Mooi, veilig, praktisch en van alle gemakken voorzien.

Met de twee vergrendelbare zwenkwielen aan de voorzijde manoeuvreer je soepel en eenvoudig door de smalste straten en winkelgangen. Ook zo handig: de zitting kan helemaal in slaapstand en past in beide richtingen op het frame. In de buggy-modus vouwt de zitting automatisch mee in en uit. De Binque Daily kun je met meerdere, slimme accessoires uitbreiden en is in maar liefst 7 kleuren verkrijgbaar.

Complete lichtgewicht kinderwagen, wandelwagen en buggy


De Binque Daily heeft een high performance lichtgewicht aluminium frame dat maar 5,1 kg weegt. Het frame van de kinderwagen is uitgerust met een centraal adaptersysteem voor eenvoudige bevestiging van de Banana reiswieg (optioneel), en de adapterset voor de Maxi-Cosi en miBasket (optioneel).

Standaard worden de zitting, boodschappenmand en kap meegeleverd. De Binque Daily is te gebruiken vanaf de geboorte. De rugleuning kan traploos van zit- naar slaapstand worden geplaatst en de beensteun kan helemaal horizontaal. De kap is voorzien van driehoekige reflectoren. De zitting van deze kinderwagen is extra ruim met een liglengte van meer dan 88 cm en sluit rondom goed af voor optimale bescherming.

Wil je dat je kindje naar jou kijkt, of juist naar voren de wereld in? Doordat de zitting van de Binque Daily in beide richtingen op het kinderwagenframe te plaatsen is, kun je voor beide opties kiezen. In de buggy-modus vouwt de zitting automatisch mee in en uit . Het no-nonsense design van de Binque Daily kun je met diverse accessoires naar je hand zetten.

Kinderwagen reiswieg Banana


De Banana reiswieg is vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken. De reiswieg is royaal van afmeting en heeft een verstelbare kap met draagsysteem. Inclusief een hygiënisch Airflow matras dat ventileert en wasbaar is op hogere temperaturen. De Banana reiswieg biedt je kindje optimale bescherming en is in beide richtingen op het Binque Daily kinderwagenframe te plaatsen. De stoffering heeft driehoekige reflectoren en een reflectieband. De Banana reiswieg is licht van gewicht en klein opvouwbaar.


De Rody voetenzak


De ruime deelbare Rody voetenzak heeft heeft een vuil- en waterafstotende buitenkant en een binnenkant van zachte Polar fleece. De voetenzak is zowel ademend als isolerend en de bovenzijde is afritsbaar. De stoffering is voorzien van een driehoekige reflector. Er zitten 6 sleuven in de rug van de voetenzak, voor het gebruik van de in hoogte instelbare 5-puntsveiligheidsgordel. De Rody voetenzak wordt standaard geleverd in een opbergtas.


De Buddybag verzorgingstas


De Buddybag van Koelstra is een slimme verzorgingstas en van alle gemakken voorzien. Een ruime tas tot in detail uitgewerkt met veel verstelmogelijkheden, zoals een instelbaar draagsysteem. Je kunt de tas op verschillende manieren dragen en de Buddybag is compleet met veel afsluitbare opbergvakken voor onderweg.


De kinderwagen Parasol


Deze kinderwagen parasol van Koelstra heeft een instelbare bevestigingsvoet en is op twee plaatsen buigbaar. Zo heb je de mogelijkheid de parasol flexibel in te stellen tegen de zon. Ook handig: het parasolgedeelte kan losgekoppeld worden van de parasolvoet. De parasolbaleinen zijn gemaakt van hoogwaardig fiberglas, de stoffering heeft een UV-protectie en is water- en vuil afstotend. De parasol wordt standaard geleverd in een opbergtas.


De extra Boodschappenmand


De Binque Daily kinderwagen wordt geleverd inclusief een ruime boodschappenmand. Wil je toch een andere kleurcombinatie samenstellen? Kies dan voor een reiswieg Banana en boodschappenmand in een andere kleur.


De Adapterset voor Maxi-Cosi en miBasket


Speciale adapterset voor plaatsing van de Maxi-Cosi autostoel (groep-0) en/of miBasket op het Binque Daily kinderwagenframe.


De Soft-seat


De slimme Soft-seat is een comfortabele extra inleg. De Soft-seat heeft een zomer en winterzijde, je kind zit koel in de zomer en warm in de winter. Met 6 sleuven voor de instelbare 5-puntsveiligheidsgordel. De wasbare Soft-seat is verkrijgbaar in zwart en past bij alle kleuren van de Binque Daily kinderwagen.


Extra stoffering Veiligheidsvoorbeugel


Deze superzachte stoffering voor de veiligheidsvoorbeugel is comfortabel en veilig voor je kind. De wasbare stoffering rits je eenvoudig vast om de veiligheidsvoorbeugel en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Deze is passend bij elke kleur Binque Daily.


Deken van Polar fleece


Deken van zachte Polar fleece voor in de Banana reiswieg. Wasbaar en tweezijdig te gebruiken. Uitgevoerd in de kleurencombinatie wit/grijs.


Regenhoes voor Binque Daily


De transparante regenhoes is tegelijkertijd een windstopper. Op maat gemaakt voor de Binque Daily wandelwagen. De regenhoes wordt standaard geleverd in een opbergtas.


Regenhoes voor Banana reiswieg


De transparante regenhoes is tegelijkertijd een windstopper. Op maat gemaakt voor de Banana reiswieg. De regenhoes wordt standaard geleverd in een opbergtas.


Quickstep meerijdplankje


De Quickstep is het slimste instelbare meerijdplankje voor de Binque Daily. Je kunt met twee kinderen op stap. De koppeling voor de Quickstep is geïntegreerd in het Binque Daily kinderwagenframe. Zo kun je de Quickstep zonder extra bevestigingsmaterialen en dus zonder beschadigen aan het Binque Daily frame vastklikken. De Quickstep is op het meest stabiele punt gekoppeld aan het Binque Daily frame, bij de achterwielen!

De Quickstep heeft geen invloed op de goede vering van de Binque Daily. De Quickstep heeft vering op beide zwenkwielen en kun je eenvoudig omhoog vastzetten met behulp van de vergrendeling. Deze vergrendeling zit al standaard op het Binque Daily kinderwagenframe. De Quickstep is instelbaar op de lengte van je kind. En de loopruimte? Die is voldoende, zodat jij makkelijk achter de Binque Daily met Quickstep kunt lopen. Verkrijgbaar in zwart en zilver.


De slimme miBasket


miBasket is een slimme aanvulling op je Binque Daily kinderwagen. Een stevige, lichtgewicht mand met een inhoud van 30 liter! Allemaal extra opbergruimte tijdens het shoppen, de dagelijkse boodschappen, een lekkere picknick of bijvoorbeeld een dagje strand. Met de adapterset (de)monteer je miBasket snel en eenvoudig op het frame van je Binque Daily, afzonderlijk of in combinatie met de Maxi-Cosi autostoel.

miBasket heeft een geïntegreerd draagsysteem. Je draagt de miBasket makkelijk los in de hand en je kunt snel even in- en uitladen zonder ook direct je Binque Daily naar bijvoorbeeld de keuken te moeten verplaatsen. miBasket is plat opvouwbaar en is verkrijgbaar in de kleur zwart.


De Flightcase


De flightcase voor de Binque Daily is een stevige en beschermende softcase voor op reis. Met twee wieltjes voor voldoende rolcomfort, een adreslabel en een groot opbergvak op de voor- en achterzijde.

Wil je deze kinderwagen testen. Bezoek dan een exclusieve dealer of neem contact op met Koelstra.

(Onderwerp: test nieuwe kinderwagen, kinderwagens 2012, Binque Daily, Mambo Daily)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten