zondag 11 maart 2012

KINDERWAGEN :: miBasket

Kinderwagen accessoires miBasket
Slim, slim, slim… miBasket op jouw kinderwagen!

Want je gaat toch iets ondernemen met je kleine. Er-op-uit voor een picknick, een wandeling, een logeerpartijtje, lekker shoppen of een dagje naar het strand.

En dan heb jij spullen bij je. Veel spullen. En die moet je ergens laten. Nu heeft vrijwel iedere kinderwagen wel een boodschappenmandje maar dat is niet genoeg vinden wij. Dus dan moet je slim zijn en hebben wij de spulletjesmand bedacht.

Tassen aan de duwstang, de wagen volgeladen, ja dat is eigenlijk niet zo veilig dus hebben wij voor al die mobiele ouders met al die spulletjes miBasket uitgevonden. Hoe slim is dat? Heel slim, want miBasket klik jij heel eenvoudig in het frame, Maxi-Cosi er bovenop en GO! En als je weer thuis komt parkeer jij de wagen en neem je miBasket uit het frame en ruim je rustig al je spulletjes weer op. Natuurlijk heb je daarnaast de boodschappenmand ook nog eens, dus lekker veel ruimte. Met miBasket heb jij maar liefst 30L extra ruimte! Een soort van ‘dubbeldekker’. En dat op een veilige manier!

Meer mogelijkheden met jouw kinderwagen betekent vaker gebruik maken van je kinderwagen en dan is het de investering meer dan waard. Met veiligheid en comfort voorop. Naast miBasket en/of de Maxi-Cosi, klik jij op dezelfde eenvoudige manier de zitting of de reiswieg op het kinderwagen frame. Bijvoorbeeld een lekker dagje naar het strand: schepjes, broodjes, zonnebrandcrème, handdoeken allemaal mee. Je pakt jouw miBasket, maakt alles op je gemakje klaar, en eenmaal op de plek van bestemming, nog een eindje lopen naar het ultieme plekje en het genieten kan beginnen!

Meer doen met jouw kinderwagen, daar gaat het ons om. Dat betekent ook miBasket op je frame plaatsen en tussendoor je dagelijkse boodschappen doen. Met of zonder kind. Kan jouw kindje al lopen, dan is de optie miBasket met Quickstep ook een hele leuke. Of jij gaat de wagen alvast eerder gebruiken tijdens je zwangerschap, als het tillen wat zwaarder gaat worden. Voor de boodschappen. Of een paar jaar verder, wanneer jouw kindje al kan lopen, dan blijf jij de wagen met miBasket toch nog net iets langer gebruiken. Slim van Koelstra! miBasket hebben wij uitgevonden voor de kinderwagens Binque Daily en Mambo Daily.

miBasket! Vanaf nu meer mogelijkheden met jouw kinderwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten