zaterdag 17 maart 2012

KINDERWAGENS :: KIEZEN IN 7 STAPPEN

Kinderwagen kiezen in 7 stappen
Stel jouw kinderwagen zelf samen in 7 eenvoudige stappen.

Jouw keuzehulp. Hoe werkt het? Koelstra introduceert 2 nieuwe modellen combi-kinderwagens, de Mambo Daily en Binque Daily. Beide modellen zijn verkrijgbaar in een 5PACK versie. Dat wil zeggen 5 onderdelen in één compleet PACK. Het 5PACK bestaat uit de Binque Daily of Mambo Daily inclusief reiswieg Banana, voetenzak Rody, miBasket en de adapterset om miBasket én/óf een Maxi-Cosi autostoel groep-0 op het frame te klikken. Er zijn 7 verschillende kleuren beschikbaar waaruit je kunt kiezen: Zwart, Rood, Cobalt Blauw, Zand, Grijs, Marine Blauw en Oranje. Bij het 5PACK ontvang je alle onderdelen (kinderwagen, reiswieg en voetenzak) in de kleur die jij gekozen hebt, miBasket en de adapterset zijn altijd zwart. De kleur van de zitting is altijd een vaste combinatie met de kleur van het frame. Uiteraard kun je het 5PACK aanvullen met een grote keuze aan extra accessoires, ofwel in dezelfde kleur, ofwel in een andere kleur.

Wil jij liever jouw kinderwagen helemaal zelf samenstellen dan kan dat natuurlijk ook. Dat willen wij jou graag uitleggen in 7 eenvoudige stappen:

Stap 1 > Kies jouw favoriete kleur kinderwagen. Allereerst maak je natuurlijk de keuze uit de kinderwagen Binque Daily of de Mambo Daily in jouw favoriete kleur.

Stap 2 > Kies jouw favoriete kleur reiswieg. Nadat je de kinderwagen hebt uitgekozen kies je voor een kleur reiswieg die jij het mooiste vind. Je kunt bijvoorbeeld de kinderwagen uitkiezen in rood en de reiswieg in zwart. Dan rij je beide keren weer helemaal anders. Als je het helemaal af wilt maken dan kies je een ‘extra’ boodschappenmandje in het zwart erbij. Namelijk, de kinderwagen die jij uitgekozen hebt wordt altijd geleverd met een boodschappenmandje in de kleur van de zitting. Met een extra boodschappenmandje wissel je die eenvoudig om zodat jij met de reiswieg op het frame helemaal in style in een andere kleur kunt rijden.

Stap 3 > Kies jouw favoriete kleur voetenzak. Dit kan natuurlijk dezelfde kleur zijn als de kinderwagen of als de reiswieg, maar je kunt ook kiezen voor een totaal andere kleur. Bijvoorbeeld , jij kiest een rode kinderwagen, maar je wilt een oranje voetenzak. Super leuk natuurlijk, gewoon zoals jij het wilt.

Stap 4 > Kies jouw favoriete kleur verzorgingstas. Om de puntjes op de i de zetten, kun je overwegen om de verzorgingstas in weer een geheel andere kleur te kiezen. Of je laat het matchen bij de kinderwagen die je hebt gekozen, of bij de reiswieg… of gewoon zoals jij dat wilt.

Stap 5 > Kies jouw favoriete kleur parasol. Die gebruik je natuurlijk alleen als het zonnetje schijnt. Heb je bijvoorbeeld een zwarte kinderwagen gekozen, dan kun je natuurlijk wel een vrolijke kleur parasol erbij kiezen.

Stap 6 > Kies een extra boodschappenmandje. Hoewel de Binque Daily en Mambo Daily standaard een ruime boodschappenmand hebben, kun je een extra boodschappenmandje toevoegen aan jouw kinderwagen. Bijvoorbeeld als je een andere kleur reiswieg hebt gekozen. Stel jij hebt gekozen voor de kinderwagen in rood, en je kiest voor een zwarte reiswieg. Als je die op het frame klikt dan is het mandje nog steeds rood, dus dan kun je die eenvoudig omwisselen met het extra zwarte boodschappenmandje. Gewoon zoals jij het wilt.

Stap 7 > Kies uit de overige accessoires. Bovengenoemde producten (kinderwagen, reiswieg, voetenzak, verzorgingstas en parasol) zijn allemaal verkrijgbaar in 7 kleuren die jij met elkaar kunt mixen en matchen. Koelstra heeft daarnaast nog veel meer accessoires die je kunt toevoegen aan jouw kinderwagen. Deze zijn allemaal zwart zodat het altijd past. Je kunt de volgende accessoires toevoegen aan jouw kinderwagen: de slimme miBasket, de adapterset om miBasket én/óf de Maxi Cosi groep-0 autostoel op het frame te klikken, het Quickstep meerijdplankje (zwart of zilver), de stoffering voor de veiligheidsvoorbeugel, de Flightcase transporttas, het Polar fleece dekentje voor de reiswieg (lichtgrijs), de regenhoes voor zowel de kinderwagen als de reiswieg (transparant) en de slimme Softseat met een zomer- en winterzijde.

Alle Koelstra producten (kinderwagens, buggy’s, duo-buggy’s, wipstoeltjes, reisbedjes en kinderstoelen) zijn allemaal in dezelfde 7 kleuren ontworpen als de accessoires. Dan kun je nog slimmer zijn want veel accessoires die je voor jouw kinderwagen gebruikt, zoals de Softseat, de voetenzak Rody, de verzorgingstas Buddybag en de Parasol passen ook naadloos op de Simba T3 buggy. Kies je voor meerdere producten uit het assortiment van Koelstra dan kun je eindeloos blijven 'mixen' en 'matchen' precies zoals jij het wilt. Color Blocking is erg gaaf en hip dus ga je gang en leef je uit!

Deze keuzehulp hebben wij voor jou gemaakt. Is er iets niet duidelijk, want dat zou natuurlijk kunnen met zoveel mogelijkheden, vraag het ons op Facebook! Alle producten kun je vinden op de website van Koelstra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten