maandag 16 juli 2012

NEGENMAANDENBEURS :: EXTRA EDITIE


Negenmaandenbeurs 2013
De aangekondigde extra editie van de Negenmaandenbeurs is verplaatst naar het najaar van 2013

Na een, voor ons, zeer succesvolle Negenmaandenbeurs afgelopen februari heeft de RAI Amsterdam onlangs onderzocht of er een extra editie in oktober 2013 haalbaar zou zijn om de doelgroep nog beter te kunnen bedienen. Wij waren meteen enthousiast en hebben ons ingeschreven. Maar helaas was de aanloopperiode voor de organisatie te kort om een goede tweede versie van de Negenmaandenbeurs van de grond te trekken. De organisatie heeft dan ook besloten de extra editie te verplaatsen naar het najaar 2013.

Beursmanager Nicole Tuitert van de RAI Amsterdam geeft aan dat de mogelijkheden voor een tweede editie van de Negenmaandenbeurs uitgebreid zijn bekeken maar dat op dit moment niet de gewenste kwaliteit geboden kan worden die de bezoekers gewend zijn. De traditionele Negenmaandenbeurs in het voorjaar wordt van 20 tot 24 februari 2013 gehouden in de Amsterdam RAI en gaat uiteraard wél door!

Babybeurs AmsterdamDe Negenmaandenbeurs is het grootste evenement in Nederland voor (aanstaande) ouders op het gebied van zwangerschap en baby's en er is een groot aanbod van babyproducten te vinden zoals kinderwagens en buggy's. En verder met onder meer modeshows, stylingadvies voor de babykamer, trendy zwangerschaps- en babykleding en deskundigen voor allerlei prangende vragen. De bezoeker wordt volop voorzien van informatie en inspiratie.

Uiteraard is Koelstra aanwezig op de eerst volgende editie van de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam van 20-24 februari 2013. Dus noteer de datum maar alvast en wij hopen je daar te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten