maandag 26 november 2012

Ervaringen met de Binque Daily kinderwagen

Robert en Lianne hebben de Binque Daily in de speciale First Edition uitvoering en Robert stuurt ons spontaan een review over hun ervaringen. Dat is toch wel heel leuk!

Ervaringen Koelstra Binque DailyDeze stoere wagen is zo gebruiksvriendelijk, echt fantastisch. Al onze vrienden verbazen zich over het vernuft van dit Hollands pronkstuk! Al na een week gebruiken hebben wij ook de rest van de Koelstra-familie aangeschaft!

Nadat wijzelf al verrast waren over het gebruiksgemak en stoere uiterlijk, kregen wij ook nog eens geweldige reacties! Hij is zo compact inklapbaar dat hij zo in de kleine kofferbak van onze Suzuki Alto verdwijnt!

Moet je al die mensen met boodschappenkarren zien staren als wij met onze wagen door de supermarkt manoeuvreren. Er verdwijnt voor dagen aan artikelen in de minibasket. En onze kleine dreumes heeft de grootse lol in zijn maxi-cosi met één klik op het geheel vastgezet! Klik, klak, schuif en weg is onze Koelstra.

Maxi-cosi achterin en eerst even boodschappen doen met de minibasket. Vervolgens een lekker rondje wandelen door het bos.

Aan het eind van de middag een bezoekje bij oma terwijl de kleine in ruime Koelstrabak slaapt. Zo multifunctioneel!! De Koelstra Binq D. voldoet ons zo goed!! Ziet er strak uit en je vergeet gewoon dat je hem meeneemt. Leuk voor ons dat de Koelstra Binque Daily nu ook nog als 'Beste uit de test' komt bij de Consumentenbond, dat is een extra bevestiging voor onze keuze.

Groetjes Robert Lenes!

1 opmerking:

  1. Goed verhaal! Ik kan het alleen maar beamen :-)
    Sinds november 2012 heb ik de Binque daily in gebruik en bevalt echt uitstekend, ben zo blij dat ik voor oer-Hollandse degelijkheid heb gekozen! En nu ook nog een 'Beste uit de test' geweldig toch?!

    BeantwoordenVerwijderen