zaterdag 15 april 2017

Stokke® introduceert de Xplory® All Black Everything

De Stokke® Xplory® kinderwagen is vanaf nu beschikbaar met een volledig zwart frame. De combinatie van contrasterende texturen als glanzend metaal en mat polymeer geeft de wagen extra diepte en maakt dat het een opvallende verschijning is in het land der wandelwagens.

Stokke Xplory All Black Everything

Eindeloos mee te variëren natuurlijk, want zwart is gemakkelijk in de mix. Het complementeert kleur en laat accessoires lekker poppen. Wat je stijl ook is: zwart kan altijd.

Ontdek de wereld
De Stokke® Xplory® heeft een aanpasbare zithoogte hoger reikt dan de gemiddelde wandelwagen. Dit brengt je baby dichtbij en dat bevordert interactie en oogcontact. De aanpasbare zithoogte maakt het bovendien heel gemakkelijk om aan café- en restauranttafels aan te schuiven. Samen de wereld ontdekken!

Over Stokke
Stokke AS is in 1932 in het Noorse Ålesund opgericht als fabrikant van kwaliteitsmeubelen. In 1972 werd het eerste product voor kinderen gelanceerd: de iconische Tripp Trapp®-stoel. Deze is inmiddels meer dan 9 miljoen keer verkocht en blijft een kernproduct in de Stokke-collectie. Sinds 2006 richt Stokke zich uitsluitend op kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen.

"De Tripp Trapp stoel is meer dan 9 miljoen keer verkocht"
- Stokke

De producten van Stokke stimuleren de interactie tussen ouder en kind en bevorderen een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen. Tot 2014 is het bedrijf eigendom geweest en geleid door drie generaties Stokke. In 2014 is het overgenomen door NXMH uit België, een volledige dochtermaatschappij van het Zuid-Koreaanse NXC. Stokke heeft een wereldwijd distributienetwerk in meer dan 80 landen, en eigen dochtermaatschappijen in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten