maandag 29 mei 2017

E-commerce Insights Event 2017

Op 8 juni 2017 vindt de zevende editie van E-commerce Insights plaats in CitySense Utrecht.

8 juni 2017 | E-commerce Insights Event Citysense Utrecht

Voor e-commerce minded Nederland hét event om niet te missen! Vorig jaar stond de 6e editie in het teken van Conversie. Deze keer worden de onderwerpen Customer Service, Big Data en Security uitgelicht.

Verschillende sprekers met ieder hun eigen specialisme komen de thema's toelichten en maken het inzichtelijk voor de bezoeker. Volgens Mathijs Kok, eigenaar van Guapa E-commerce en organisator van het event, wordt het drukker dan ooit te voren. De Early Bird kaarten zijn al uitverkocht maar je kunt nog kaarten bestellen via Ticket E-commerce Insights. Op de website zie je meteen de aanvangstijd, het hele programma en wie de sprekers zijn.

"Snelheid belangrijk in de wereld van e-commerce"
- Tom Coronel, Keynote*

Vorig jaar was het in ieder geval een interessante dag waar veel interactie tussen de sprekers en het publiek plaatsvond. Dat zal dit jaar ongetwijfeld weer het geval zijn. Ik heb zeker mijn netwerk kunnen uitbreiden en bijgepraat tijdens de pauze en de onmisbare en informele netwerkborrel. Ben benieuwd wie er dit keer allemaal zijn. Kom je ook? Wellicht kunnen we dan het verschil maken.Tot dan!

*NB: Tom Coronel ken ik natuurlijk wel, vanwege zijn kinderstoeltje[punt]nl

Over E-commerce Insights
Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt heeft E-commerce Insights als doel e-commerce managers, marketing managers en directieleden meer inzicht te geven in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën. E-commerce Insights kent een interessant programma met experts uit het vakgebied.

E-commerce Insights is een initiatief van Magento Commerce Solutions partner Guapa BV. Het event vindt in omgeving van Utrecht plaats en stelt een podium beschikbaar voor deskundigen en partners om kennis, ervaringen, services, trends en tips te delen met het publiek.

Magento Insights editie 2017
Volgende editie: Donderdag 9 November 2017
Plaats: Auditorium Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 9 -18 uur, inclusief lunch
Onderwerpen: Conversie, User Experience en Personalisatie
Tickets en website: Klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten