zaterdag 12 augustus 2017

Kind + Jugend beurs Keulen 2017 wordt nog groter

De internationale Kind + Jugend beurs 2017 breidt de oppervlakte voor exposanten uit en vergroot het aanbod met extra segmenten.
 
Kind+Jugend beurs Keulen 2017 wordt nog groter

De focus van de aanstaande editie, die plaatsvindt van 14-17 september aanstaande, ligt op kwalitatief hoogwaardige design- en decoratieproducten, evenals op een compleet nieuw en speciaal gebied "The Connected Kidsroom", de digitale kinderkamer.

Uitbreiding vakbeurs
In het kader van de constante groei van Kind + Jugend breidt de organisatie vanaf 2017 het tentoonstellingsgebied uit met hal 4.1 van de Koelnmesse. Tot nu toe heeft de toonaangevende internationale vakbeurs voor kinder- en peuteruitrusting een bruto oppervlakte van ongeveer 100.000 m² verdeeld over vijf hallen. Dit wordt uitgebreid tot 110.000 m². In verband hiermee vindt er een nieuwe indeling van de productsegmenten plaats, met als doel de routes voor de professionele bezoeker uit de hele wereld idealer te ontwerpen. De open structuur biedt daarmee een optimale toegang tot de alle beurshallen en voldoet daarmee aan de verwachtingen van een efficiënt beursbezoek met een beter overzicht van het aanbod.

> Download hier het nieuwe Hallenplan (.pdf)

Hoogwaardig design
Daarnaast zal de Kind + Jugend zich dit jaar richten op de thema's met hoogwaardig design en decoratie in de kinderkamer. Om dit doel te bereiken wordt het Design Park uitgebreid tot een onafhankelijk en extra productsegment met producten zoals tapijten, behang en decoratie artikelen van over de hele wereld.

"Première - The Connected Kidsroom - op de Kind+Jugend 2017"
- Koelnmesse

Digitale kinderkamer
Het segment voor de digitale kinderkamer wordt ook uitgebreid. "The Connected Kidsroom - The Intelligent Children's Room" viert zijn première op Kind + Jugend 2017 met een speciale ruimte. Het doel is de thema's van digitalisering, digitale hulpmiddelen en slimme producten op een centrale plaats te bundelen. Het gebied geeft exposanten extra ruimte om hun digitale en slimme productportfolio aan de industrie te presenteren.

Over Koelnmesse en Kind + Jugend
Koelnmesse is 's werelds grootste vakbeursorganisator voor woninginrichting, leven en lifestyle.

Tot ziens op de Kind und Jugend beurs 2017. Waar en wanneer?
Datum: 14-17 September 2017
Plaats: Koelnmesse GmbH, Messeplatz 1, 50679 Keulen, Duitsland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten