maandag 29 januari 2018

Easywalker best geteste kinderwagen ooit

De Easywalker Harvey kinderwagen is door de Consumentenbond bekroond tot 'Beste uit de Test' en 'Beste Koop' met het hoogste cijfer ooit.

Beste kinderwagen uit de test. Easywalker Harvey [Consumentenbond].


Beste kinderwagen en beste buggy

Op 18 januari 2018 heeft de Consumentenbond de kinderwagen Harvey van het Nederlandse merk Easywalker bekroond met een 9,2 en is daarmee de beste kinderwagen uit de test. Er is door de Consumentenbond nooit eerder een hoger cijfer gegeven aan een kinderwagen. "Dit is een uitzonderlijk resultaat, zeker in de Nederlandse markt met zulke sterke concurrenten. Het is uitzonderlijk" aldus Daniel de Lange, eigenaar van Easywalker. Het bedrijf neemt nu zowel in de kinderwagen als de buggy categorie van de Consumentenbond de eerste plaats in. De Mini Buggy was in 2017 al "Beste uit de Test' onder de buggy's.

Volgens de Consumentenbond scoort de kinderwagen van Easywalker bijzonder hoog op de volgede punten: een 9,9 op rijgedrag, een 9,7 op veiligheid van het kind en een 9,3 op gebruiksgemak. Volgens de Consumentenbond is de Easywalker Harvey de beste combi-kinderwagen. De kinderwagen rijdt heel prettig op alle ondergronden, is wendbaar, comfortabel voor het kind en gemakkelijk inklapbaar en uitklapbaar.

"Het is uitzonderlijk"
- Daniel de Lange, eigenaar Easywalker

Beste koop
Daniel de Lange vervolgt: "Easywalker wil de 'Beste Koop' in het premium segment zijn. De beste kinderwagen maken voor een prijs die gemiddeld 25% lager ligt dan de concurrenten in het hogere segment. Dat een instituut als de Consumentenbond dat bevestigt met een gemiddelde score van 9,2 én Beste Koop bewijst dat we op de goede weg zijn. Daar zijn we enorm trots op."

Lees mijn blog over de introductie van de Easywalker Harvey in 2017

Kinderwagen Easywalker Harvey
De Harvey onderscheidt zich op rijgedrag en gebruiksgemak. Daarnaast kan dit type kinderwagen bij een tweede kindje of tweeling gemakkelijk omgebouwd worden naar een grotere duo-kinderwagen of tweelingwagen. "Wij hebben maar één doel en dat is ouders stimuleren om er mét hun kind op uit te gaan. De stad in of de natuur in, het maakt niet uit, zolang het maar samen is. Onze kinderwagens moeten je uitnodigen dat te gaan doen. Geluk zit in de ervaringen die je met elkaar deelt. Niet in bezit". Met een winkelprijs van compleet €799,- bespaar je minstens €255,- ten opzichte van andere premium merken. "Dat geld kunnen ouders besteden om met hun kindje leuke dingen te ondernemen" aldus Daniel de Lange.
__________________________
Wereldwijd heeft Nederland erg goed gescoord met kinderwagens en loopt voor in design, veiligheid en marketing. Neem bijvoorbeeld de merken Bugaboo, Greentom, Joolz en Koelstra. In 2012 kwam de ook uit Nederland afkomstige Koelstra kinderwagen Binque Daily als 'Beste uit de Test' van de de Consumentenbond met een hoge 8,2 als testresultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten