maandag 8 januari 2018

Guapa E-commerce uit Leek heeft groei te pakken

In 2017 heeft Magento Enterprise partner, Guapa E-commerce uit Leek, de FD gazelle award over 2016 in ontvangst genomen. Dit zal in 2018 naar alle waarschijnlijkheid weer gaan gebeuren, want het bedrijf heeft in 2017 de 20% groei dik overschreden.

Guapa E-commerce Magento 2 specialist uit Leek met Jan Arend Koelstra

Vooruitzicht 2018

Voor 2018 heeft Guapa E-commerce opnieuw een mooi groeiperspectief. De vraag naar gedegen enterprise e-commerce platformen neemt nog steeds toe. Zeker nu het bedrijf ook klanten uit België gaat helpen bij het bouwen aan hun e-commerce succes. “We hebben in 2017 mooie stappen gezet in de professionalisering van onze dienstverlening. Voor 2018 hebben we ook een strakke roadmap en blijven wij ons inzetten voor het succes van onze klanten.” Zegt Mathijs Kok, directeur van Guapa E-commerce.

Bekijk hier het overzicht van mijn eerdere blogs over Guapa E-commerce

Begin 2018 komt het bedrijf met een nieuwe tagline die perfect past bij waar het gedreven en enthousiaste team zich dagelijks hard voor maakt: WE BUILD SUCCESS. “Elke dag spring ik uit mijn bed met de gedachte dat we vandaag onze klanten verder mogen helpen. Vanuit hoge kwaliteitsstandaarden en door het voorlopen in techniek, bundelen wij onze kennis met die van onze relaties en bouwen wij aan hun succes” legt Willem Poortman uit vanuit zijn rol als development manager.

Gekwalificeerde medewerkers
Het e-commerce bedrijf ziet, zoals velen in de branche, een grote remmende factor in het vinden van geschikt technisch personeel met voldoende ervaring en senioriteit. Daarom zal Guapa de focus hier het komende jaar op leggen. Het zoeken en vinden van gedreven collega’s die ervaring hebben om samen te bouwen aan gedegen en snelle e-commerce platformen op basis van Magento 2 Commerce én die onze unieke interne aanpak interessant vinden, is de uitdaging

"Elke dag spring ik uit mijn bed met de gedachte dat we vandaag onze klanten verder mogen helpen"
  
- Willem Poortman, development manager bij Guapa BV

Het unieke aan de interne aanpak van Guapa E-commerce is dat er vijf-urige werkdagen worden gehanteerd. Dit houdt in dat op een reguliere acht-urige werkdag elke medewerker twee uren vrij mag besteden om te doen wat hij of zij denkt dat goed is voor zichzelf, het team, of het hele bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan hackathons, kennissessies, het bijwonen van seminars of het delen van kennis door middel van blogs.

Koploper in Magento 2
Guapa E-commerce bouwt en onderhoud robuuste e-commerce platformen op basis van Magento 2 Commerce. Het koppelen van software pakketten voor bijvoorbeeld financiële en warehouse managementsystemen is hier ook onderdeel van, net als het ontwikkelen van design en front-end ook een groot deel uitmaakt van Magento 2. Mathijs sluit af met: “Dit doen we al sinds de release eind 2015 en dat zorgt ervoor dat we kunnen zeggen dat we koploper zijn.”
_______________________
Guapa E-commerce bedient klanten als: A Little Lovely Company, Girav, Regts, Soak en PON. Allen met de Commerce variant van het Magento 2 pakket. In samenwerking met Eagle Commerce zijn recentelijk de Magento webshops van HomeCenter (M1), BabyPlanet (M2) en Regts (M2) tot stand gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten