24 maart 2019

BabyPlanet Happy Mama Event - 29 maart 2019

Save the date! | Op vrijdag 29 maart aanstaande organiseert BabyPlanet het Happy Mama Event in de 5 babywinkels én in de webshop!

BabyPlanet Happy Mama Event in Drachten, Sneek, Assen, Meppel en Groningen

Het Happy Mama Event


Inspiratie, korting en gezelligheid met hapjes en drankjes staan centraal tijdens dit jaarlijks terugkerende feestje in de BabyPlanet winkels in Drachten, Sneek, Assen, Meppel en Groningen. Stond deze voorjaarseditie in eerdere jaren bekend als 'Mama's Lente Event'  en de najaarseditie als 'BabyPlanet Sterrenavond' is er voortaan gekozen voor 1 naam voor beide events: Happy Mama Event.

Klik hier voor meer blogs over BabyPlanet

Het event start vrijdag 29 maart om 16.00 uur in alle winkels en eindigt om 21.00 uur. Je kunt stickers plakken met veel extra korting, er zijn standjes met specialisten die informatie geven over verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld: babyzwemmen, kraamzorg, babyfloating, draagdoeken en gezonde voeding. Allemaal leuk en informatief met een hapje en een drankje erbij.

Voor wie is dit evenement


Uit eerdere edities is gebleken dat de bezoekers er echt een middag/avond van maken om uitgebreid alles op babygebied te bekijken, vaak in gezelschap van een vriendin, partner, moeder of andere geïnteresseerde. Dat maakt het ook erg leuk om te gaan want je treft er allemaal gelijkgestemden.

Ben je op deze datum niet in de gelegenheid om naar 1 van de 5 BabyPlanet winkels te komen? Geen nood! In de webshop van BabyPlanet vind je nog veel meer informatie, acties en kortingen.

Wat kun je verwachten tijdens het Happy Mama Event

  • Bij binnenkomst in één van onze babywinkels ontvang je een stickervel met geweldige kortingen die je kunt plakken op jouw favoriete producten.
  • Bij aankopen vanaf €35,00 ontvang je gratis een Goodiebag (op=op).
  • Extra korting op de Happy Mama Meepakkers in de winkels én in de webshop. 
  • Op vrijdag 29 maart wordt de speciale kortingscode bekendgemaakt voor de webshop.
  • Standjes in de winkels met informatie over diverse onderwerpen.
  • Advies door productspecialisten.
  • Gezelligheid, hapjes, drankjes en gelijkgestemden.

    Let op: Informatie over het event wordt de de hele week bekend gemaakt via de webshop van BabyPlanet, via de mailing van BabyPlanet en op Facebook, Twitter en Instagram. Dus mis niets en volg ons op social media en schrijf je in op de nieuwsbrief van BabyPlanet (sowieso een aanrader).

De hele week extra Happy Mama Meepakkers


Extra dit jaar zijn de Happy Mama Meepakkers. Dit zijn speciaal geselecteerde producten van bekende en hippe merken met directe extra korting die je al vanaf maandag 25 maart tot en met zondagavond 31 maart 23,29 uur kunt aanschaffen in de winkels (openingstijden) én in de webshop van BabyPlanet.

Zien we jou ook in één van de 5 BabyPlanet winkels en in de webshop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten