dinsdag 2 april 2019

TIJD - De Vakbeurs! Eerste editie op 4 en 5 april 2019

Regts BV met vestigingen in Sneek, Leeuwarden, Franeker, Joure en Heerenveen organiseert dé vakbeurs voor professionals die je niet mag missen!

TIJD - De vakbeurs voor professionals in de bouw. Georganiseerd door Regts BV.

De vakbeurs is georganiseerd voor klanten van Regts en voor professionals uit de bouwwereld zoals zzp'ers, bouwbedrijven, aannemers, wooncorporaties en geïnteresseerden. Op de beurs verzamelen zich 28 toonaangevende leveranciers die de bezoekers hun innovaties binnen het vakgebied tonen, toolboxsessies geven, productdemonstraties verzorgen en kennis delen over allerlei verschillende onderwerpen die relevant en educatief zijn in de bouwsector.

Klik hier voor meer blogs over Regts

Voor VCA-gecertificeerde aannemers zijn toolboxsessies een jaarlijks verplicht nummer en daarom is deze beurs, naast de productdemonstraties, een uitgelezen mogelijkheid om één of meerdere sessies te volgen. Inschrijven kan op de website van Regts via de volgende link: Online aanmelden

De vakbeurs betekent verder: productdemo's bijwonen, netwerken met collega's, kennis maken met nieuwe producten of een beursaanbieding scoren. Iedereen is welkom op de locatie van Regts in Heerenveen. De toegang is gratis en voor de vroege vogels is er op beide dagen een ontbijtje. Voor alle informatie over de openingstijden, locatie en het complete programma kun je terecht op de speciale beurspagina van Regts via de volgende link: TIJD - de vakbeurs!

Door TIJD - De vakbeurs te bezoeken heb je alles onder één dak. Dus meer Tijd om te bouwen!

1 opmerking: