woensdag 11 december 2019

Ik ben Shopping Awards vakexpert 2020

De meest bekende en prestigieuze Awards voor online bedrijven is wel de Shopping Awards. De nieuwste editie 2020 wordt in een nieuw jasje gestoken en ik er ben onderdeel van.

Jan Arend Koelstra is Shopping Awards vakexpert 2020

Wat zijn de Shopping Awards

Shopping Awards is een stichting die jaarlijks verschillende awards uitreiken aan de beste webshops van Nederland op basis van verschillende criteria. De doelstelling van de stichting is het organiseren en financieren van onafhankelijke verkiezingen voor de e-commerce branche. Voorheen stond de stichting bekend onder de naam Thuiswinkel Awards maar deze is in 2017 gewijzigd naar Shopping Awards. De stichting wil een positieve bijdrage leveren aan e-commerce.

Nieuwe koers
In 2020 verandert er het één en ander en heeft de stichting een nieuwe koers bepaalt waarbij het onderscheid tussen grote en kleinere webwinkels verdwijnt. Voorheen werden de awards opgesplitst in publieksprijzen en vakprijzen maar vanaf 2020 worden deze samengevoegd. De ene helft van de beoordeling wordt nu bepaalt door publieksstemmen en de andere helft van de beoordeling wordt bepaald door vakexperts.

Vakexpert Shopping Awards
Om als vakexpert in aanmerking te komen om deelnemers aan de Shopping Awards te kunnen beoordelen moet je minimaal 3 jaar e-commerce ervaring hebben in retail, B2B, als toeleverancier of als adviesbedrijf. Je bent inhoudelijk specialist of hebt een leidinggevende positie. Daarnaast moet je huidige positie en je ervaring binnen het vakgebied e-commerce actueel en controleerbaar zijn om zo je expertise te bevestigen. Bijvoorbeeld via LinkedIn en/of andere referenties.

Inschrijven en prijsuitreiking Shopping Awards 2020
Wil je met je webshop meedoen aan de nieuwe versie van de prestigieuze Shopping Awards 2020 en heb jij de beste webshop van Nederland (zowel B2B als B2C kunnen deelnemen), bekijk dan op de website van Shopping Awards hoe het werkt of klik hier en schrijf je in. Dat kan nog tot en met 23 januari 2020. Op 26 maart 2020 zullen de awards bekend gemaakt worden tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

De vakprijzen van Shopping Awards
Naast de algemene awards in verschillende categorieën zijn de vakprijzen ook vernieuwd. Voorgaande jaren kon je jouw organisatie inschrijven in een bepaalde branche maar nu zijn de categorieën ingedeeld naar populaire thema's zoals duurzaamheid, beste starter, Ecommerce50, Intershop, logistiek of beste marketplace verkoper. Voor meer informatie over de vernieuwde vakprijzen, klik hier.
_____________________________
Jan Arend Koelstra is Shopping Awards vakexpert 2020 en eigenaar van Eagle CommerceGeen opmerkingen:

Een reactie posten