06 juli 2020

Geen Kind und Jugend beurs in 2020

De internationale Kind + Jugend vakbeurs gaat niet door in 2020 en begint in 2021 met nieuwe energie.

Kind und Jugend beurs 2020/2021

Ondanks de hoge registratiecijfers voor Kind + Jugend in het voorjaar van 2020, kwamen de huidige ontwikkelingen rond Covid-19 en de economische situatie steeds meer tot uiting in de situatie van deze beurs.

Zo hebben de afgelopen weken steeds meer exposanten hun deelname aan Kind + Jugend 2020 in twijfel getrokken. Met #BSAFE4business, het gedetailleerde pakket aan maatregelen voor coronavirus-conforme implementatie, legde Koelnmesse in overleg met de autoriteiten de basis voor het organiseren van beurzen onder coronaviruscondities.

Naarmate de crisis vorderde en gepaard ging met de economische situatie, begonnen exposanten en vakbezoekers steeds meer te aarzelen. Ook het laatste nieuws over nieuwe besmettingsgevallen in Duitsland speelde een rol. De huidige reissituatie is ook nog steeds onzeker, vooral op intercontinentaal niveau. Daarom heeft een grote meerderheid van exposanten en bezoekers de afgelopen weken besloten om Kind + Jugend niet bij te wonen.

Koelnmesse herzag dus de algehele situatie en besloot dat het het beste was om te reageren op de annuleringen en wensen van een groot aantal exposanten en vakbezoekers uit de industrie door Kind + Jugend 2020 niet door te laten gaan.

De datum van de volgende editie Kind + Jugend 2021 is van 16-19 september 2021 in Keulen.

Vooral toonaangevende beurzen zoals Kind + Jugend vereisen een zekere volledigheid als het gaat om exposanten- en bezoekersbezoek. Het internationale karakter op Europees en mondiaal niveau speelt een belangrijke rol voor deze beurs.

Aangezien Kind + Jugend in de toekomst het belangrijkste retail- en innovatieplatform voor de branche wil blijven, werkt het intensief aan concepten en formats die exposanten en bezoekers in Keulen weer succesvol bij elkaar zullen brengen.

Voor de internationale baby- en kinderuitrustingssector, waarvan Kind + Jugend het centrale bedrijfs- en netwerkplatform is, zal opschorting van de editie van 2020 van dit evenement een belangrijke fase van herontwerp en herschikking mogelijk maken om in het najaar van 2021 een nieuwe impuls te geven aan de markt, compleet met nieuwe energie, nieuwe marketingstrategieën en nieuwe producten. Kind + Jugend zal dit proces zelf actief faciliteren en tegelijkertijd de maanden voorafgaand aan de volgende vakbeurs intensief benutten om een ​​maatwerkreflectie te geven van de behoeften van de sector in beursterrein en evenementformaat.
_____________________________
Dit bericht is overgenomen uit een persbericht van de Kind und Jugend organisatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten