19 maart 2021

Hebeco viert 38ste verjaardag

Al jaar en dag ondersteunt Hebeco mama’s en papa’s met exclusieve baby-, speelgoed- en lifestyleproducten. Vandaag blaast het twaalfkoppige Hebeco-team 38 kaarsjes uit en zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sector. Het ouderschap optimaal beleven? Dat kan, dankzij de brede waaier aan merken, stijlen en producten van Hebeco.

Anthony van der Heyden en Caroline van der Heyden van Hebeco.

In 1983 brengt een gedreven ondernemerskoppel, de trotse ouders van de huidige eigenaars, Mamas & Papas (Peg Pérego) mee naar België en plant daarmee een vruchtbaar zaadje voor de toekomst. Ook broer Anthony van der Heyden en zus Caroline van der Heyden zien al snel het potentieel van Hebeco en vervoegen het enthousiaste team in ’99. Ze raken volledig ondergedompeld in de business en besluiten in 2010 het roer van hun ouders over te nemen.

Groothandel en agentuur

Hebeco vindt een optimale balans tussen groothandel en agentuur, breidt zijn aanbod verder uit en steekt enthousiast de landsgrenzen over. Niet alleen in België, maar ook in Nederland, Luxemburg én Frankrijk genieten ouders een breed en kwaliteitsvol assortiment, van babyartikelen tot speelgoed en zelfs meubels en designartikelen.

Hebeco lacht de toekomst tegemoet

Hebeco draagt een uitstekende service hoog in het vaandel. Het team volgt alle trends en ontwikkelingen op de voet om klanten op hun wenken te bedienen. Het assortiment is daarom een dynamisch gegeven waardoor ouders steevast de nieuwste producten en snufjes in huis kunnen halen. Ook het getalenteerde team groeit verder mee. Vandaag stellen immers 12 medewerkers alles in het werk om Hebeco naar een hoger niveau te tillen. Ze bundelen de krachten en zetten hun tanden in de toekomstige uitdagingen en opportuniteiten. Naar hartenlust rondneuzen in de indrukwekkende showroom in Kapellen of één van onze verdelende winkels ontdekken? Neem gerust contact op via hebeco.be 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten