30 april 2021

H&M introduceert de Home baby collectie

Ontdek de gloednieuwe H&M Home baby collectie voor thuis, vanaf 6 mei verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online. Zoete interieurdetails ontworpen om het leven van je baby zo gezellig mogelijk te maken. De collectie bestaat uit speelmatten, kleden, dekens en badhanddoeken van natuurlijke materialen en neutrale kleuren.

H&M introduceert de Home baby collectie

Dit voorjaar introduceert H&M HOME haar allereerste baby collectie. Of je nu op zoek bent naar cadeaus of je dagelijkse huisbenodigdheden wilt opfrissen, ze hebben alles op je wensenlijstje voor pasgeborenen. De collectie bevat verschillende opties om kersverse ouders op weg te helpen: dekens, speelmatten, opbergoplossingen, knuffeldieren, ontworpen om in kleine babyhandjes te passen, en handdoeken met capuchon, gemaakt van 100% biologisch katoen.

Wikkel de kleine in zachte mousseline katoenen dekens in neutrale en aardetinten. Bijpassende doeken zijn ook beschikbaar, klaar om keer op keer te worden hergebruikt, om te voeden of in te wikkelen.

Babybeddengoed


Het nieuwe assortiment babybeddengoed van zacht biologisch katoen is gemaakt om zoete dromen te stimuleren en zal een schattig tintje geven aan het wiegje van de baby. Doe het beddengoed om het nieuwe dekbed en kussen van biologisch katoen met een vulling van gerecycled polyester. Combineer het met de lakens in natuurlijke kleuren of subtiele patronen en maak de slaaptijd nog zachter.

Speelmatten


Voor je het weet kruipt je pasgeborene weg! Maak de buiktijd comfortabel en schattig met onze speelmatten in de vorm van een beer, perfect voor bescherming op de grond, bij het ontwikkelen van zintuigen en nieuwsgierigheid door urenlang speelplezier.

Badartikelen


Klaar voor het eerste bad? Verken de badhelden en knuffel daarna in een zachte handdoek met capuchon met schattige dierenogen en oren. Het perfecte cadeau voor het nieuwe gezinslid.

Opbergoplossingen


Minimaliseer de rommel en houd jouw favoriete knuffels en dekens op hun plaats met de lieve en slimme opbergoplossingen voor de kinderkamer.

Het persbericht van H&M toont prijzen die variëren van 5,99 EUR - 29,99 EUR.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten