BabyPlanet

Eén van mijn werkzaamheden is Director E-commerce bij BabyPlanet. Klik hier voor het complete project wat ik met mijn bureau Eagle Commerce voor BabyPlanet realiseer.

Contact ► janarend@babyplanet.nl of janarend@eaglecommerce.nl

BabyPlanet

Over BabyPlanet
Het familiebedrijf BabyPlanet is met 5 grote vestigingen en 2 webwinkels én met meer dan 60 jaar ervaring, uitgegroeid tot één van de grootste babywinkels van Nederland en België. Een babywinkel van BabyPlanet vind je in Drachten, Assen, Meppel, Sneek en Groningen.

Voorheen waren er ook vestigingen van BabyPlanet met een adres in Heerlen, Zevenaar, Oud Gastel, Breda, Duiven, Zaandam, Westzaan, Maastricht, Weert, Amsterdam en Utrecht. Deze babyzaken zijn gesloten en gaan online verder*. De samenwerking met de keten van babyartikelen Baby 2000 in België, met een babyzaak in Zaventem, Schelle, Schoten, Brugge, Hasselt en Antwerpen, hebben wij gestopt vanwege een overname van deze babywinkel door de Franse groep Orchestra die ook de Prémaman babywinkels in België heeft overgenomen*.

Grote babywinkels in Friesland, Drenthe en Groningen zijn er niet veel. BabyPlanet heeft de grootste babyzaken van het Noorden. Door onze super-service en bijzondere assortiment weten consumenten ons steeds beter te vinden. Online bestellingen in onze webshop bezorgen wij dan ook in heel Nederland en België.

De babyproducten die wij gezamenlijk voerden zijn online in onze webshop BabyPlanet te verkrijgen.

LET OP: BabyPlanet Drachten is verhuisd naar de Martin Luther Kingsingel 

BabyPlanet Drachten is verhuisd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten