Magento

Met focus analyseer ik de "comfort zone" van jouw organisatie of afdeling
Eén van mijn werkzaamheden is organisaties in het MKB bedrijfsbreed adviseren over huidige en toekomstige (cross-border) Marketing, E-commerce en M-commerce activiteiten, gezien vanuit de stoel van de ondernemer.

Website ► eaglecommerce.nl
Contact ► janarend@eaglecommerce.nl

Achtergrond
Het overzicht van mijn kennis en ervaring als ondernemer en entrepreneur vind je op mijn LinkedIn profiel. Ik nodig je dan ook graag uit te "connecten". Je krijgt dan meteen toegang tot mijn uitgebreide netwerk.

Waarom advies
Wat is mijn actuele online status en wat worden mijn volgende stappen? Dat is de vraag waar veel organisaties voor staan. De snelle (online) ontwikkelingen volgen is geen sinecure. Heel snel ontstaat de bewustwording dat e-commerce geen bijzaak meer is. Je moet gaan kiezen: meedoen, innoveren, cross border, mobile first, social media, multichannel, Magento 1 of 2 of Commerce (was voorheen Enterprise), Open Source, maatwerk, scalable, responsive, Wordpress en wat niet meer? Ben je al goed onderweg met je webshop maar wil je integratie binnen jouw organisatie? Ik heb mijn kennis verzameld vanuit diverse disciplines, nationaal en internationaal en één ding weet ik zeker:

"Jij wilt die belangrijke speler zijn en blijven!"

Klant centraal
Jouw succes valt of staat met jouw klant en jouw product of dienst. Wie is die klant? Wat wil hij en wat heb jij te bieden. Kun je de klant bereiken? Geef jij dat wat hij zoekt, en vindt hij dat ook? Bied je de juiste, mooie, vertrouwde en veilige online omgeving. Geef je de juiste en volledige informatie? Zet je alle tools, online kanalen en verzamelde data wel in en kun je daar continuïteit aan geven? Heb jij de digitale veiligheid op orde?

Organisatie centraal
Waar ga je investeren. Kun je de digitale wereld volgen qua fulfilment, klantenservice, productontwikkeling, 3D, virtual reality, robotisering, blockchain, supply chain, aansluiting ERP. Wat is jouw richting, waar ga jij scoren? Waar ontmoeten klant en organisatie zich succesvol? Internationaal?

Uitvinden
Ik breng je huidige situatie in kaart en help jouw organisatie zichzelf opnieuw online uit te vinden. Ik plaats je digitale wereld in het juiste perspectief binnen de hele organisatie. Het kost wel geld, dan weet je dat vast (behalve het kennismakingsgesprek) maar het levert meer op wanneer je de juiste keuzes maakt. De start voor succes is een goed plan, commitment, motivatie en een helder doel! Mijn specialiteit: Magento (I like Scrum).

NB: Bij het aannemen van nieuwe opdrachten kijk ik nauwkeurig of er geen concurrentie conflict kan ontstaan met mijn opdrachtgevers. Zo houden we het open, eerlijk, helder en zuiver. Ik hou niet van een vaste werkplek en vaste werktijd, wél van vaste afspraken, resultaat, watersport en wintersport (Digital Nomad).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten