donderdag 1 december 2011

KOELSTRA :: MEET 'N GREET

Meet 'n Greet Koelstra Gastblog
Speciaal bedrijfsbezoekje (geschreven door Eva van der Wulp).

Mijn stemming tijdens het schrijven van deze blog: happy!

Vandaag (24-11-11) was een speciale dag. Wij; papa, mama en Alyssa zijn op bezoek geweest bij de mensen die ons Nederlanders al 77 jaar mobiel maken met onze baby's. De specialisten op het gebied van kinderen, veiligheid en comfort, de makers van ons paradepaardje genaamd Latinique 2011 (En veulentje Simba niet te vergeten).
Jep, wij zijn bij Koelstra geweest!

De uitnodiging stond al een tijdje, maar het wachten was natuurlijk op mijn afstuderen. Het Koelstra HQ ligt namelijk niet bepaald naast de deur (voor ons dan), in Frieslân!
In de auto op de heenweg konden we daardoor ruim de tijd nemen om te bespreken wat onze voorstellingen waren bij het bedrijf. Die details zijn voor jullie natuurlijk niet interessant, maar achteraf is het voor ons grappig om te zien dat de werkelijkheid toch heel anders is!

We werden ontvangen in een strak, maar chique ingericht pand dat gelukkig ook erg kindvriendelijk is. Ik durfde Alyssa met een gerust hart los te laten om lekker rond te lopen en te spelen. Dit deed ze dan ook uitstekend! We hebben een middagje lekker zitten kletsen over het bedrijf, de kinderen, de mama's (en papa's), de wagens, de toekomst én we hebben natuurlijk een kijkje mogen nemen in de organisatie achter onze wagentjes. Wauw, wat is het er GROOT! De mensen die er werken, zijn een hecht team en allemaal zijn zij specialist in wat zij doen. Een lachertje toen we de reparatieruimte in kwamen en er maar 3 producten lagen! Eigenlijk niet zo'n verassing, aangezien Koelstra altijd wel garant stond voor kwaliteit.

Waar ik wel keer op keer van onder de indruk ben is de goede service. Koelstra heeft ons al heel veel gegeven, waarvoor wij natuurlijk dankbaar zijn. Maar had ik een vraag over het oppompen van de bandjes, dan lag 2 dagen later het ventieltje al op de deurmat. Vandaag, terwijl wij een rondleiding kregen door het gebouw, kreeg onze Latinique even een kleine onderhoudsbeurt. En ik moet zeggen, hij rijdt weer als een Ferrari!

Tijdens de rondleiding kregen we een sneak preview voor de nieuw te presenteren wagen in 2012. Wauw! Was dat maar eerder uitgevonden! Ik had dus nóg meer mee kunnen nemen in onze wagen! Hint*
Ik ben benieuwd hoe de wagen ontvangen zal worden, want ze brengen een compleet nieuw idee in babyland. Mij zou het wel zijn bevallen, vooral tijdens de Hamsterweken van de AH.Goed, we hebben natuurlijk nog onze ditjes en datjes besproken. Wat mij betreft kunnen we wel eeuwig doorpraten over baby's en alles wat ermee te maken heeft en volgens mij denkt onze gastheer daar ook zo over. We hebben al leuke ideeën besproken en het heeft me doen broeden op nóg meer ideeën! :-)

Tja, nu ik niet langer meer met mijn afstuderen bezig hoef te zijn, kan ik eindelijk mijn creatieve brein weer eens even aan het werk zetten! Het was een leuke en verassende dag, waarvoor ik Koelstra heel graag wil bedanken. We voelden ons welkom en hebben heel veel geleerd vandaag!

Nu ga ik maar snel mijn oogjes sluiten, om verder te broeden op mijn ideeën!

Oh, nog één ding:
Ga nu alsjeblieft niet allemaal Koelstra mailen voor de ventieltjes want dan krijg ik de rekening!

Ook wil ik even een alinea wijden aan ons peutermeisje Alyssa. Applaus. Echt, ik weet zeker dat ik als klein kind minder geduld had dan zij vandaag toonde! In totaal heeft ze 3 uur in de auto gezeten, waar ze zich prima aanpaste door haar middagslaapje wat te verschuiven. Ze heeft, terwijl wij aan het praten-praten-en-nog-eens-praten waren, prima gespeeld en hier en daar nog even haar showtje opgevoerd. Ze liep alle kinderwagens en buggy's in de showroom af om te zeggen "sssstt taap" (sssst de baby slaapt!)Met af en toe een hapje en een slokje heeft ze zich uitstekend gedragen en daar ben ik als mama maar wat trots op! Klein liefje van me! Eva's blog vind je via : http://bit.ly/suYIWG

Geen opmerkingen:

Een reactie posten