maandag 12 december 2011

KOELSTRA :: NIEUWE WEBSITE

Nieuwe website Koelstra
Countdown 10, 9, 8, 7, 6..... Binnenkort gaat de nieuwe website van Koelstra online!

Op het prikbord van Koelstra Facebook volgen al meer dan 4500 fans de Countdown van de lancering van de nieuwe website én je kunt een gaaf babypakket van Koelstra winnen. Het complete pakket bestaat uit de allernieuwste Dino kinderstoel, Sitset T3 wipstoel, Simba T3 buggy én het Travelsleeper reisbed in een door jou uitgekozen kleur.

Onder alle deelnemers wordt 1 compleet babypakket van Koelstra verloot. Wil je meedoen klik dan snel op de volgende link: Delen is meedoen!

Wat kun je van ons verwachten op de nieuwe website 2012:

■ Twee compleet nieuwe slimme kinderwagens. De Mambo Daily en de Binque Daily. Leverbaar vanaf april 2012 in een PACK-versie. Dat wil zeggen een complete combi bestaande uit 5 delen, namelijk de buggy (Mambo Daily of Binque Daily), de reiswieg Banana, de voetenzak Rody, de miBasket én de adapterset voor de Maxi-Cosi. Mooi compleet toch? En voor wie niet kan wachten is er een exclusieve Limited First Edition PACK leverbaar vanaf eind Januari!

■ De nieuwste T3 versie van de Simba , Simba Twin en Twiggy. De succesvolle sterke en lichtgewicht buggy-range van Koelstra in een nieuw jasje. Inclusief slimme verbeteringen en praktische en veilige oplossingen.

■ De allernieuwste versie van de praktische Dino kinderstoel, het comfortabele Travelsleeper reisbed én de super leuke Sitset T3 wipstoel.

■ Nieuwe slimme accessoires, die het leven mobieler, leuker en aangenamer maken.

■ Uitgebreide productspecificaties en special features.

Kortom: Genoeg redenen om de Countdown op het prikbord van Koelstra Facebook goed in de gaten te houden, want zo brengen wij jou als Koelstra-FAN het eerste op de hoogte! Het aftellen is begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten