dinsdag 22 januari 2013

De nieuwste kinderwagen fashion 2013

Koelstra introduceert Plume en Jade voor kinderwagens, wandelwagens en buggy's en alle bijbehorende accessoires. Be fashionable in 2013 en bekijk hier de sneak preview.

Nieuwste kinderwagen fashion 2013Een groot talent van Koelstra is het introduceren van de nieuwste hippe kleuren op het gebied van kinderwagens, buggy's, en wandelwagens maar tegelijkertijd ook van de wipstoel, de kinderstoel en het campingbed.
Ben je eenmaal gevallen voor een kleur dan bieden wij het hele baby programma in de kleur van jouw keuze, inclusief de bijbehorende accessoires.
Op de foto zie je een sneak preview van Plume en Jade in de Mambo Daily kinderwagen, de allernieuwste toevoeging aan ons assortiment.

Plume is een frisse blauwe kleur gecombineerd met een zilverkleurig aluminium frame en Jade gaat richting groen, ook gecombineerd met een zilverkleurig aluminium frame.

In februari 2013 worden deze kleuren geïntroduceerd in alle producten en op de aankomende Negenmaandenbeurs kun je ze als eerste 'live' komen bewonderen.

Naast de andere kleuren zoals Marine Blauw, Rood, Grijs, Zand en Zwart maken Plume en Jade het assortiment voor 2013 helemaal compleet.

Als jij kleur bekent hebben wij het juiste product inclusief bijpassende accessoires om het feestje compleet te maken. Binnenkort bij onze dealers en op onze nieuwe website te zien, dus stay tuned!

Lees ook: Wat is de beste kinderwagen?
Lees ook: Kinderwagen niet alleen hip maar vooral functioneel
Lees ook: Breaking news: Koelstra kinderwagen beste uit de test

Geen opmerkingen:

Een reactie posten