donderdag 31 januari 2013

Data vakbeurs Pink & Blue Kids Trade Fair 2013

De Vereniging voor het Baby- en Kleutervak (VBKV) heeft voor 2013 weer twee versies van de vakbeurs Pink & Blue Kids Trade Fair op het programma staan.

Pink & Blue Kids Trade Fair
Pink & Blue Utrecht
De eerste editie in 2013 van de Nederlandse vakbeurs voor 'babyhardware' in de baby- en kindersector vindt plaats in maart op de Trade Mart van Utrecht. Op de beurs vind je leveranciers en fabrikanten van onder andere matrassen, kindermeubelen, dekens, bedtextiel, kinderwagens, wandelwagens, buggy's, rugdragers, kinder- en autozitjes, speelgoed, babyverzorgingsartikelen en decoratieartikelen. Kortom een veelzijdig assortiment gericht op baby's en peuters tot een jaar of vier.

Hoe werkt de toegang tot de Voorjaarsbeurs van de Trade Mart in Utrecht
Uitnodiging mét registratiecode: Ga naar www.trademart.nl en registreer je komst. Je ontvangt direct jouw toegangsbewijs met barcode in je mailbox. Hiermee loop je direct naar de beursvloer.
Uitnodiging zónder registratiecode: Neem deze uitnodiging mee naar de Voorjaarsbeurs. Je krijgt bij één van de ontvangstbalies op de begane grond van het Beatrixgebouw maximaal twee gratis dagkaarten ter waarde van €. 7,50 per stuk.
Heb je geen uitnodiging of relatiekaart: Neem dan een kopie mee van je inschrijving KvK en ga hiermee tijdens de Voorjaarsbeurs naar één van de ontvangstbalies. Je kunt dan een jaarkaart kopen geldig tot en met 31 december 2013. De eerste jaarkaart kost €. 22,50 en elke extra kaart kost €. 10,00. Overigens kan de jaarkaart ook online worden besteld met korting.

Waar en wanneer
Pink & Blue Paviljoen. Beatrix gebouw Trade Mart Utrecht 7e etage.
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht.
  • Zondag 3 maart van 10.00 - 18.00 uur
  • Maandag 4 maart van 10.00 - 20.00 uur
  • Dinsdag 5 maart van 10.00 - 18.00 uur

Pink & Blue 's Hertogenbosch
De tweede editie 2013 van de vakbeurs Pink & Blue Kids Trade Fair voor 'babyhardware' vindt plaats in de Brabanthallen te Den Bosch.

Waar en wanneer
Pink & Blue Kids Trade Fair
Diezekade 2, 5222 AK 's Hertogenbosch
  • Maandag 30 september van 9.30 - 18.00 uur
  • Dinsdag 1 oktober van 9.30 - 18.00 uur.
Een toegangsbewijs voor deze vakbeurs in Den Bosch wordt vooraf toegestuurd aan alle bedrijven die bij de beursorganisatie staan ingeschreven. Registreren kan ook ter plaatse op vertoon van inschrijving bij de Kamer van Koophandel in combinatie met een visitekaartje. De toegang tot deze vakbeurs is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten