dinsdag 7 april 2015

Het beste alles-in-één campingbedje

Het alles-in-één campingbedje van Koelstra is een reisbedje en logeerbedje voor thuis en onderweg én kan dienst doen als campingbed, speelplaats en box.

Het beste alles-in-één campingbedje

Het beste en meest complete campingbedje voor je baby of kind heeft bij voorkeur de volgende eigenschappen:

1. Makkelijk opvouwsysteem met veiligheidssluitingen
2. Afgesloten hoeken en afgesloten sluitingen
3. Stevige, stabiele ondersteuningspoten
4. Wielen om het campingbedje makkelijk te verplaatsen
5. Een afsluitbaar kruipluik met rits
6. Stevig en comfortabel matras

De alles-in-één campingbedjes van Koelstra zijn standaard voorzien van een stevig opvouwbaar matras die je aan het bedje vast kunt maken met klittenband voor veilig slapen en is standaard voorzien van een reistas zodat je het bedje makkelijk mee kunt nemen op reis.

Er is veel verschil in het uiteindelijke formaat van een campingbed wanneer deze ingevouwen in de reistas zit. Hoe kleiner, hoe beter! Uitgevouwen zijn de formaten royaal namelijk L120 x B60 x H75 centimeter, maar de Travelsleeper heeft als opgevouwen reisbed met reistas de kleinste formaten door een slim en uitgekiend opvouwsysteem (L22 x B22 x H75cm) en dat is handig wanneer je het bedje niet gebruikt of voor mee op reis.

Het in- en uitklappen van het Travelsleeper campingbedje gaat eenvoudig omdat Koelstra een heel toegankelijk draaimechanisme voor de veiligheidssluitingen heeft ontwikkeld. Voor het opzetten van het bedje is dit veel handiger dan een kliksysteem wat vaak onder de stoffering zit. Het draaisysteem werkt intuïtief want je ziet wat je doet, dus is het in- en uitvouwen van het bedje een stuk makkelijker.

Daar komt bij dat de wielen uit de reistas steken zodat je het campingbedje achter je aan kunt laten rollen. Uiteraard zitten er 2 handvatten aan de reistas zodat je het geheel op verschillende manieren goed kunt optillen en meedragen.

De stoffering van het logeerbedje is van een stevige kwaliteit, voorzien van sterk gaas aan de zijkanten (zodat je je kindje altijd kunt zien) en een afsluitbaar kruipluik met rits, waardoor je het bedje ook kunt gebruiken als speelplaats of box, zowel binnen als buiten.

Op het gebied van campingbedjes is de Travelsleeper van Koelstra wel het meest complete, veilige, lichtgewicht campingbedje met de meeste gebruiksmogelijkheden, ideaal voor op reis en voor thuis. Verkrijgbaar in 7 hippe kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten