19 april 2015

De beste alles-in-één buggy

Er zijn veel soorten buggy's die je met elkaar kunt vergelijken voordat je een nieuwe gaat kopen, maar de buggy voor je baby of kind met de beste prijs/kwaliteit verhouding is toch wel de veilige, lichtgewicht én compacte Simba (Premium) buggy van het merk Koelstra. We leggen graag uit waarom.

De beste alles-in-één buggy

Veiligheid en comfort staan voorop. De Simba buggy is, afgezien van zijn mooie strakke en hippe uiterlijk, ontwikkeld om je baby of kind veilig en comfortabel te vervoeren. Met onze 80 jaar ervaring in het ontwerpen van veilige kinderwagens en buggy's hebben wij dit altijd voorop gesteld zonder concessies te doen. Dit betekent dat iedere buggy van Koelstra wordt geproduceerd volgens de laatste internationale normen met betrekking tot veiligheid. De Simba voldoet aan de strenge Europese EN1888 norm. Dit hebben wij door de beste onafhankelijke testinstituten laten testen om een bevestiging te krijgen. Dit vinden wij belangrijk voor het welzijn en de veiligheid van je kindje.

In tegenstelling tot vele buggy's die pas vanaf 6 maanden mogen worden gebruikt, hebben wij de Simba ontwikkeld zodat deze wél meteen vanaf de geboorte kan worden gebruikt. Dat komt omdat de Simba een plattere ligstand heeft dan andere buggy's en de beensteun kan horizontaal omhoog geklapt worden. Zo heeft de Simba een nagenoeg vlakke, platte en verstevigde slaapstand en dat is het beste voor je baby of kind. Je kunt de buggy dus al veel eerder inzetten voor de kortere ritjes en op reis! Kortom langer gebruiksplezier!

Wanneer je de buggy vanaf de geboorte wilt gebruiken dan is het belangrijk dat je buggy is voorzien van goede vering. Het beste is natuurlijk vering door middel van echte veren en niet door rubber blokjes (die vaak op goedkope buggy's als vering worden gebruikt). De Simba is voorzien van echte veren, afgestemd op het hoogste comfort voor de allerkleinsten vanaf 0 maanden tot 4 jaar en dat op alle wielen. Zo creëer je de beste rijeigenschappen. Comfort en rijbeleving voorop, vooral voor je baby of kind maar ook voor je eigen plezier!

De kwaliteit van onze buggy's hebben wij goed onder controle door de ervaring die wij hebben opgedaan in de laatste 80 jaar op het gebied van veilig rijden, veilig zitten, veilig slapen voor baby's en kinderen. Deze ervaringen in combinatie met de geldende veiligheidsnormen vind je dan ook terug in de kwaliteit van de Simba. Ouders hebben dit ontdekt en dat maakt de Simba al jaren lang de best verkochte buggy.

Aan de uitvoering ontbreekt het aan niets. De prijs-kwaliteit verhouding van onze handige buggy's hebben wij naar het beste en hoogste niveau weten te brengen. Zo is de Simba compleet en meteen rijklaar, voorzien van een veel stevigere kwaliteit Polyester stoffering, die niet makkelijk verkleurt, wél makkelijk te reinigen is, slijtvast is, water- en vuilafstotend is én UV-bestendig is. Daarnaast is de kap makkelijk afneembaar en veel royaler van afmeting dan de meeste kapjes van andere buggy's omdat wij een extra segment aan de kap hebben toegevoegd. De kap is ook hoger zodat je kindje, qua leeftijd, langer in de premium buggy past. De beste bescherming tegen zon, wind en kou.

Lees ook: Buggy kopen? Weet jij al welke? (10 Tips)

Verder is de uitgekiende Simba standaard voorzien van een boodschappenmandje, een tweede inklapveiligheid zodat de buggy nooit vanzelf kan inklappen, een rem op beide achterwielen die met elkaar verbonden zijn, een draaghandvat, een kijkraam in de kap, een reflector voor in het donker, een lichtgewicht aluminium frame, automatische vergrendeling van de zwenkwielen, een hoge duwstang (109 cm, dus voor lange mensen heel fijn!), met 'comfort'-duwgrepen met antislip, een volledig op maat instelbare 5-puntsveiligheidsgordel met comfortabele schouderpads én met handige open-en sluitclips én een antislip voetpedaal om het frame in één beweging operationeel te vergrendelen. Overal dubbele wielen, maar vooral ook dubbele wielen aan de voorkant (beter geen enkele of single zwenkwielen!) van de buggy zodat deze makkelijker stuurt en veel stabieler is dan enkele zwenkwielen. Een voetenplank met antislip en een meervoudig verstelbare rugleuning afgesloten door de royale kap, maakt dat je de buggy tot wel 4 jaar volop kunt gebruiken. Vergelijk dit eens met andere merken buggy's dan wordt het snel duidelijk dat de Simba een grote voorsprong heeft.

Als je korte uitstapjes maakt, of je gaat op reis of op vakantie met je baby of kind, dan kun je het beste van alle merken, kiezen voor de lichtgewicht Simba buggy (6,5 kg). Deze neem je overal makkelijk mee naar toe, past in de kofferbak van vrijwel iedere auto, gaat mee in het openbaar vervoer, gaat mee aan de fiets, is perfect voor mee in het vliegtuig en je ruimt hem makkelijk op. Hoe je de buggy moet inklappen en uitklappen spreekt voor zich en dit kan zelfs met één hand dus dat vergroot het gebruiksgemak nog eens aanzienlijk. Als je de Simba inklapt valt deze automatisch in de transportvergrendeling zodat de buggy opgevouwen blijft.

Vind je het nog niet genoeg dan bieden wij een arsenaal aan accessoires om je buggy naar eigen smaak te 'customizen', bijvoorbeeld met een extra veiligheidsvoorbeugel, de luxe voetenzak Rody, een comfortabele zomer/winter seatliner van ademend en isolerend materiaal, een UV-parasol, een op maat gemaakte regenhoes of een super handige flightcase om je buggy mee op reis te nemen. Zo maak je van je Simba gemakkelijk de beste all-seasons-buggy!

De veelzijdigheid én een altijd up-to-date collectie maakt de Simba tot de meest gewilde premium buggy met de beste prijs/kwaliteit verhouding, door veel ouders geprezen en in een onverwoestbare kwaliteit. Onder de Premium buggy's een échte wannahave! Het puntje op de i... ? 24 maanden garantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten