maandag 15 juni 2015

Buggy kopen? Weet jij al welke? (10 Tips)

Een buggy (online) kopen doe je bij Koelstra. Met 80 jaar ervaring weten wij wat het verschil maakt. Het resultaat: veilige, duurzame, kwalitatief hoogwaardige, compacte en lichtgewicht (Premium) buggy's voor alle ouders die graag op reis zijn met hun baby of kind.

Tips voor het kopen van een buggy

10 Kooptips op een rijtje


1. Let er op dat een buggy makkelijk in- en uitklapt, eventueel met een éénhandbediening van zowel het frame als van de in meerdere standen verstelbare rugleuning.

2. Als je veel op reis bent is het handig als je de buggy makkelijk mee kan nemen in het openbaar vervoer, in de auto en bijvoorbeeld in het vliegtuig. Thuis opbergen moet ook niet al te veel ruimte innemen.

3. Een goede vering op zowel de voorwielen van de buggy als op de achterwielen is essentieel voor het rijcomfort.

4. Ga je de buggy al snel gebruiken, let dan op of de buggy een hele vlakke slaapstand heeft. Dit is fijn voor je kindje (De Simba buggy's kunnen helemaal plat).

5. Een buggy is pas goed als deze veilig is, handzaam is, lichtgewicht is en heel klein en het meest compact opvouwt. De lichtste en kleinste buggy in ons assortiment is de Twiggy met een gewicht van slechts 4.9 kg. Door gebruik te maken van aluminium frames zijn de complete Simba en Limbo buggy's ook zeer lichte buggy's met een gewicht van maar 6.5 kg.

6. Let op de stoffering. Deze moet van een stevige kwaliteit zijn, liefst polyester, want dat is duurzaam, eenvoudig wasbaar en verkleurt niet zo makkelijk.

7. Een buggy is pas af als er ook een transportvergrendeling op zit zodat de buggy vastklikt wanneer je hem invouwt.

8. Het is handig als er een buggyboard achter de buggy bevestigd kan worden om een tweede kindje mee te vervoeren.

9. Het is handig als de buggy door middel van een buggydrager meegenomen kan worden op de fiets.

10. Onderzoek of de buggy die je gaat kopen een acceptabele garantieperiode heeft.

Koelstra vervoert in 80 jaar inmiddels al miljoenen baby's veilig door de wereld. Met de ervaring die wij hebben besteden wij de grootste zorg aan comfort, rijplezier en veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten