maandag 4 juli 2016

Hangloose Baby

Hangloose Baby staat voor het meest coole boxkleed en hangmat in één! 5 Vaders uit Scheveningen bedachten een nieuwe relax methode voor baby's en wonnen meteen de Baby Innovation Award.

Hangloose Baby

Hangloose Baby is opgericht door Dick, Thomas, Lars, Rick en Daniel. Deze laatste sprak ik onlangs bij onze babywinkel BabyPlanet in Drachten. De afspraak die ik met hem had was gemaakt naar aanleiding van de introductie van hun allereerste nieuwe product: De Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één!

Ok Daniel, waarom hebben jullie dit product bedacht? 
Wij willen multifunctionele en stoere producten ontwikkelen om het de moeder en baby de eerste maanden thuis leuker, gemakkelijker en comfortabeler te maken. Ons eerste product is dus de Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één. Je kunt het als hangmat zwevend in de box gebruiken en ook als box- en speelkleed. Wij hebben ons laten inspireren door de Japanse papiervouwkunst Origami waardoor je de bovenlaag in allerlei vormen kunt vouwen voor extra steun. De hangmat is uniek in zijn soort en wij vielen met ons idee meteen in de prijzen bij de Baby Innovation Awards 2016. Super leuk en zeker een steun in de rug om door te gaan. Via crowdfunding wilden we geïnteresseerden de kans geven mee te investeren in onze plannen met een laag instapbedrag en een hoog rendement.Hoe is dit avontuur dan begonnen? 
Het begon doordat Dick zijn zoontje zag genieten van de hangmat die zijn tante speciaal voor hem had gemaakt. Zijn zoontje lag er heerlijk en comfortabel bij en het vele huilen was voorbij. En zo komt van het één het ander. Het ontwerp van Dick zijn tante vormde het startpunt voor de uiteindelijke hangmat Hangloose Baby. Uniek in ons ontwerp is de versteviging in het liggedeelte zodat de rug van je baby goed en gelijkmatig ondersteund wordt. Daarnaast is de hangmat verstelbaar en kan je zelf bepalen hoe hoog de baby komt te liggen.

En wat voegt de Origami papierkunst daar aan toe? 
We hebben de Hangloose hangmat gemaakt uit verschillende lagen en diverse materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte vulling. De speciale stiklijnen die je ziet zijn geïnspireerd op de Japanse papiervouwkunst Origami waardoor de bovenlaag op verschillende manieren eenvoudig omgevouwen kan worden voor extra steun voor de baby. De onderlaag is van stevig canvas en kan opgespannen worden in de hoeken van de babybox. Je baby ligt dus op een zachte bovenlaag en de stevige onderlaag zorgt voor een veilige rechte lighouding. Omdat een babybox vaak lange tijd in de woonkamer aanwezig is, hebben we ook veel aandacht besteed aan het design: stoer, modern, speels en stijlvol. Daarom heeft de bovenlaag altijd een bijzondere uni-kleur en de onderzijde een frisse kleur met een illustratief patroon. We hebben nu 3 varianten.

Hangloose Baby kleuren

Voor wie is dit product gemaakt en waar kun je de Hangloose Baby kopen?
De Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één kun je zwevend in de babybox gebruiken voor baby's van 0 - 3 maanden totdat je baby zich zelfstandig kan draaien en oprichten. Daarna gebruik je het verder als boxkleed en speelkleed voor binnen of buiten en kan het nog jaren mee. De maat is 80 bij 100 centimeter. De Hangloose hangmat is te gebruiken in boxen met een binnenmaat vanaf 72 bij 86 centimeter. In de meeste standaardboxen dus. Je koopt de Hangloose voor jezelf, voor je baby of als super cool kraamcadeau. Je koopt het in onze eigen webshop Hangloose Baby of bij onze geselecteerde verkooppunten en wellicht binnenkort bij de 5 BabyPlanet babywinkels en in jullie webshop want daarom ben ik toch ook hier naartoe gekomen om dat met jou te bespreken. We hebben een mooie verpakking en prachtige displays. De prijs is €89,00

"Designed by daddies loved by babies"
  - Hangloose Baby

Je kunt geen enthousiaster persoon tegenkomen die dit leuke product kan aanbevelen dan Daniel (meest links op de eerste foto) en na zijn complete demo met montage en demonstratie had ik nog een laatste vraag voor Daniel: Waar komt de naam Hangloose Baby vandaan? Hangloose komt uit de surfwereld en is een wereldwijde begroeting onder surfers waarbij je aan elkaar laat weten dat het relaxt gaat. Hoe toepasselijk is dat voor deze vijf vaders die dit precies voor ogen hebben met Hangloose Baby: relaxt, vrij en cool! Daarna zijn we samen naar Groningen gereden om de BabyPlanet vestiging op de BabyBoulevard in Groningen te bekijken. Vanaf zaterdag 9 juli is dit super coole product te verkrijgen bij BabyPlanet. Ik bedank Daniel voor zijn komst en wens hem een veilige reis terug naar Scheveningen. Doe je collega vaders de groeten en wat mij betreft: Hangloose!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten