woensdag 14 september 2016

BabyPlanet Sterrenavond voor herhaling vatbaar

De BabyPlanet Sterrenavond blijkt een doorslaand succes. Voor de derde keer op rij wordt dit evenement in de 5 babywinkels georganiseerd.

BabyPlanet Sterrenavond

In de babywinkels van BabyPlanet in Drachten, Assen, Sneek, Meppel en Groningen verzamelen mama's en papa's (in spé) zich massaal om in de watten gelegd te worden op een bijzondere avond. De BabyPlanet Sterrenavond! En het spat er vanaf want tijdens het event kun je kennis maken met het babygebeuren in de puurste vorm. Niets moet en van alles mag. Proberen, informeren en inspiratie op doen op deze succesvolle extra koopavonden. En druk dat het is.

"Mensen blij maken"
  - BabyPlanet

Het is BabyPlanet al vaker gelukt om iedereen een happy avondje te bezorgen. De Lenteavond was ook al zo'n feestje in de juiste sfeer. Ik was daar in het voorjaar voor de eerste keer en kreeg gewoon energie van de grote opkomst. Door het evenement via Facebook te communiceren ging het als een lopend vuurtje. Veel meer maar ook niet minder heeft het BabyPlanet Team gedaan voor een goede warming-up voor ouders (in spé) waardoor ook opa's, oma's, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen, met of zonder kids, op het evenement zijn afgekomen.

Warming-up
Op Facebook kun je nu zien wie er komen, of van plan zijn te komen en wat het programma is. Ik zou het leuk vinden als er alvast wat meer updates, vragen, discussies en reacties komen. Des te leuker. Wat nu in ieder geval al duidelijk is, is dat je deze avond mooie kortingen kunt scoren en er worden goodies uitgedeeld. Het Team wil je hoe dan ook een fijne avond bezorgen in een relaxte sfeer met een hapje en een drankje. Leveranciers van bekende merken zijn uitgenodigd, organisaties rondom zwangerschap geven advies en een fotoshoot behoort tot de mogelijkheden. Wil je het programma per winkel weten klik dan hier om je alvast aan te melden via Facebook. Tijdens de warming-up worden er op Facebook een aantal leuke win-acties geplaatst met mooie prijzen.

Het evenement
Woensdag 5 oktober 2016 van 17.00 uur tot 21.00 uur bij de BabyPlanet babywinkels in Drachten, Meppel, Assen, Sneek en Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten