maandag 27 maart 2017

5 April 2017: Mama's Lente Event bij BabyPlanet

Sinds 2014 organiseert BabyPlanet in alle 5 babywinkels met succes een event voor alle mama's (in spé). 2x per jaar staan inspiratie, informatie en korting centraal op deze veelbezochte dag.

Mama's Lente Event bij BabyPlanet

Was de naam van dit evenement in voorgaande jaren 'Mama's Lenteavond', gaat het nu verder onder de naam 'Mama's Lente Event'. Het BabyPlanet feestje wat je niet mag missen en waar ieder jaar steeds meer kersverse mama's, ouders, vriendinnen en opa's en oma's op af komen voor het laatste nieuws rondom zwangerschap en jonge gezinnen. Op woensdag 5 April vanaf 13.00 uur worden er in de winkels kortingsstickers uitgedeeld die je op je favoriete producten kunt plakken en staan er kraampjes in alle winkels met extra informatie.

Iedere winkel heeft naast de kortingsstickers een eigen programma opgesteld met partners van BabyPlanet. De activiteiten in de filialen Drachten, Sneek, Assen, Meppel en Groningen staan genoemd in het BabyPlanet Blog.

In tegenstelling tot voorgaande edities en op verzoek van bezoekers start het event al om 13.00 uur en gaat door tot 21.00 uur! Zo is er voldoende tijd en capaciteit om er voor iedere bezoeker een leuke middag en avond van te maken. Uiteraard met een hapje en een drankje.

Je kunt het Mama's Lente Event hier 'liken' op de Facebookpagina van BabyPlanet. Daar vind je alvast informatie en updates en kun je met andere deelnemers in de stemming komen voor weer een mooie BabyPlanet dag!

Event: Mama's Lente Event
Organisator: BabyPlanet
Datum: Woensdag 5 April 2017
Tijd: 13.00 - 21.00 uur
Toegang: Gratis
Plaats: BabyPlanet vestigingen in Drachten (voor het eerst op de nieuwe locatie aan de Woonboulevard), Sneek, Assen, Meppel en Groningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten