maandag 19 december 2016

Easywalker Harvey

De nieuwste kinderwagen van Easywalker is de Harvey. De eerste extendable (verlengbare) kinderwagen ter wereld die meegroeit met je gezin.

Easywalker Harvey

Easywalker Harvey

Easywalker is bekend van zijn populaire Mini buggy's en de kinderwagenmodellen Classic, Qtro, June, Mosey en Sky. Nu introduceert dit Nederlandse merk 's werelds eerste verlengbare kinderwagen. De Harvey is de nieuwste kinderwagen die je bij gezinsuitbreiding, of een tweeling, eenvoudig verlengt en verder kunt gebruiken als tandem, duo-kinderwagen of tweelingwagen. Daarna kun je hem weer verkorten tot een single wagen.

Hoe werkt het verlengen van de kinderwagen
In het geval dat je een tweeling of een tweede kindje verwacht schaf je een adapter aan. Het is een extra verwisselbare achteras. Je klikt de kortere as los van het frame en vervolgens klik je de langere as er weer op. Daarna heb je meerdere opties om het frame in te richten met een zitje en een reiswieg of bijvoorbeeld met een reiswieg en een maxi-cosi autostoeltje (groep-0). Je creëert zo de mogelijkheid om met 2 kinderen van verschillende leeftijden te rijden of met een tweeling, zonder dat dit ten koste gaat van het gemak van een single kinderwagen.

Op het moment dat je weer gebruik wilt maken van de single versie van de Easywalker Harvey klik je de korte as op het frame. Afhankelijk van je wensen kun je de kinderwagen gebruiken met een reiswieg, het zitje of de Maxi-Cosi. In de video van Easywalker zie je in 1:07 min. hoe dat gaat:De kenmerken van de Harvey
Naast de unieke mogelijkheid om de kinderwagen te verlengen en weer te verkorten wanneer je wilt heeft de Harvey extra adapters waarmee je de ideale hoogtes kunt instellen voor het zitje en de reiswieg (accessoire). Zo kun je bijvoorbeeld de wagen op gelijke hoogte aan tafel schuiven of je kiest ervoor dat je meer ruimte hebt om bij de boodschappenmand te kunnen komen. De duwstang is in hoogte verstelbaar indien de gebruikers verschillen in lengte.

De Harvey is gemaakt van aluminium en daardoor licht in gewicht. Met een simpele beweging kan het frame opgevouwen worden tot een compact pakketje, zelfs met het zitje op het frame. De omkeerbare zitting kan in 4 standen van zit- naar slaappositie worden ingesteld.

De combinatie van een stabiele kinderwagen en de met schuim gevulde banden zorgt ervoor dat de Harvey eenvoudig te besturen is, ook met 1 hand. Om comfortabel te rijden is de wagen voorzien van 4-wielvering en kunnen de zwenkwielen naar wens vastgezet worden. Er is veel bergruimte omdat de Harvey is voorzien van een grote boodschappenmand. Daarnaast heeft de duwstang extra haken waar je een verzorgingstas of boodschappentas aan kunt hangen.

De comfortabele wieg van de Harvey heeft een wasbare binnenbekleding en een dik matras van 3 cm. met een matrasovertrek die je kunt wassen. De standaard 4-seizoenen bescherming, door middel van een uitschuifbare XL-zonnekap, laat je kind genieten van schaduw en beschermt tegen UV-straling. De stoffering van de wagen is gemaakt van zachte en functionele materialen: waterafstotend en makkelijk te reinigen.

Kinderwagen Easywalker Harvey
De Easywalker Harvey is vanaf de geboorte te gebruiken. Ieder zitje kan elk tot 15 kg. dragen. De reiswieg kan tot 9 kg. worden gebruikt en is volgens Easywalker, door veelvuldig testen, geschikt voor een nacht slapen. Ideaal voor een logeerpartij. Met extra adapters zijn de mogelijkheden voor een autostoel monteren gevangen. Vrijwel alle merken autostoeltjes groep-0, zoals de Maxi-Cosi, zijn te bevestigen op het Harvey frame.

Met de 5-puntsgordel en de verwijderbare voorbeugel is de Easywalker gegarandeerd veilig. De Easywalker Harvey is getest volgens de strenge Europese standaarden EN1888 en biedt gegarandeerde kwaliteit omdat het nieuwste model Harvey is goedgekeurd voor de richtlijnen van brandveiligheid en REACH chemicaliën.

"Expect more"
- Easywalker

Kinderwagen die alles kan
Met de introductie van de Harvey en alle, door Easywalker beloofde kenmerken, behoort deze alleskunner tot de nieuwste kinderwagens van 2017 die kans maakt op succes. Het is in ieder geval één van de opvallendste nieuwkomers met een uitgekiende collectie en een complete set accessoires. Tijdens een 'live' demonstratie bij BabyPlanet en op de internationale Kind und Jugend beurs in Keulen eerder dit jaar, heb ik het met eigen ogen kunnen zien. Daniel de Lange, eigenaar en CEO van Easywalker, zei tijdens ons gesprek op de beurs tegen mij dat de verwachtingen hoog gespannen zijn en de reacties niet anders dan positief! De Easywalker Harvey is niet voor niets genomineerd voor de Baby Innovation Awards.

Easywalker en Disney
Na een eerdere succesvolle licentie voor de buggy's met het automerk Mini (van BMW) is er nu ook een licentie met Disney. Easywalker interpreteert op eigen wijze het Disney thema met moderne en opvallende prints en designs voor de buggy collectie. Naar verwachting is deze luxe exclusieve serie in 4 varianten bij geselecteerde dealers leverbaar vanaf de eerste helft van 2017.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten