27 augustus 2018

BabyPlanet Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

Na het doorlopen van de pittige procedure van Thuiswinkel Waarborg is BabyPlanet nu officieel gecertificeerd. Dat wordt beloond met een certificaat.

Keurmerk Thuiswinkel Waarborg voor BabyPlanet

Alles technisch op orde, dus kunnen we naast de zekerheden van BabyPlanet nu ook de zekerheden voor de klant bieden die Thuiswinkel Waarborg garandeert. Om deze certificering te verkrijgen heeft Thuiswinkel Waarborg de webshop grondig onderzocht.


BabyPlanet gecertificeerd


Dat BabyPlanet het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren betekent dat BabyPlanet is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Naast het SSL-certificaat hebben wij op de site ook de AVG-toets van INRetail doorlopen en de nodige aanpassingen gedaan om de klant van BabyPlanet maximale zekerheid te bieden wanneer van de site gebruik gemaakt wordt. Een veilige betaalomgeving met uitsluitend bekende betaalmethoden, de privacy policy en een mogelijkheid tot achteraf betalen bijvoorbeeld. Daarnaast zijn de Algemene Voorwaarden die BabyPlanet hanteert tot stand gekomen in een samenwerking tussen Thuiswinkel en de Consumentenbond. Schrijf je je in op onze nieuwsbrief dan ga je door een keurige opt-in procedure en afmelden kan altijd.

Lees ook: BabyPlanet bestaat 70 jaar!

Zekerheid voor de klant is belangrijk, zeker nu er regelmatig gevallen bekend worden van oplichting zoals fishing, hacken of e-mails met een foute link. Om zeker te zijn dat je bij een veilige, betrouwbare website koopt en/of een account aanmaakt wil je toch graag weten of het goed zit met jouw gegevens. BabyPlanet werkt daarom ook uitsluitend met betrouwbare partners om dit voor de klant en voor onszelf voor elkaar te hebben.

Wat je zelf nog meer kunt doen om een webshop te controleren op betrouwbaarheid

  • checken of de webshop beveiligd is met een SSL-certificaat: klik hier waar je verder op kunt letten
  • checken of de webshop lid is van Thuiswinkel Waarborg en het logo op de site heeft
  • checken of de webshop bekend is bij de politie als malafide webshop: dat kan hier
  • checken van reviews en/of forums op social media
  • checken hoe lang het bedrijf bestaat
  • checken of het bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel
  • checken of je contact kunt leggen met het bedrijf

Als ik iets online bestel en vooral wanneer het om grotere bedragen gaat en het is een voor mij onbekende webshop, dan combineer ik een aantal van bovenstaande punten en dan weet je al snel of je goed zit. Een garantie heb je natuurlijk nooit maar het helpt je wel een eind op weg. Met het Thuiswinkel Waarborg certificaat kun je in ieder geval veilig online shoppen.

Bekijk hier het certificaat van BabyPlanet met tenminste 10 zekerheden

BabyPlanet behoort nu tot de gecertificeerde shops en zo kunnen we onze klanten nog blijer maken en samen verder groeien naar de beste webshop voor babyspullen van Nederland en België!
_______________________
Wil je weten wat er komt kijken bij de certificering van jouw webshop voor Thuiswinkel Waarborg, neem dan contact op met Eagle Commerce via janarend@eaglecommerce.nl Focus en een goede voorbereiding zijn het halve werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten