28 februari 2020

BabyPlanet Happy Mama Event - 27 maart 2020

Op vrijdag 27 maart organiseert BabyPlanet in de 5 winkels en in de webshop het terugkerende Happy Mama Event. Dus: save the date!


Via social media en op het recent verschenen blog van BabyPlanet wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten in de winkels, wat er te winnen valt en welke kortingen er op die dag gelden.

UPDATE 16-3-2020: SINDS VANDAAG IS HET BLOG "UPDATE CORONAVIRUS" LIVE OP BABYPLANET. VOLG DE LAATSTE BERICHTEN VIA DE LINK.

UPDATE 13-3-2020: HET PROGRAMMA VAN HET HAPPY MAMA EVENT IS AANGEPAST. VOLG DE WIJZIGINGEN VIA DE SOCIAL MEDIA VAN BABYPLANET EN LEES DIT BLOG.

UPDATE 12-3-2020: IVM DE MAATREGELEN VAN DE OVERHEID MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS (COVID-19) ADVISEER IK DE WEBSITE EN SOCIAL MEDIA VAN BABYPLANET TE VOLGEN RONDOM HET GEPLANDE EVENT. 

Het altijd druk bezochte event begint om 16.00 uur en loopt door tot 21.00 uur in alle 5 filialen (Drachten, Meppel, Sneek, Assen en Groningen) De winkels zijn die dag gewoon geopend en in de webshop zul je op die dag ook de nodige aanbiedingen kunnen shoppen.

Het event is gratis toegankelijk en is voor iedereen die een leuke middag/avond wil shoppen met gelijkgestemden in een leuke sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten