21 februari 2020

Joolz kinderwagen beste uit de test

De Joolz Hub kinderwagen komt als beste uit de test van de Consumentenbond. De Consumentenbond heeft in totaal zestig kinderwagens getest op onder meer gebruiksgemak, rijgedrag en stevigheid.


De Joolz Hub scoorde na uitvoerig testen gemiddeld een 8,3. Joolz blinkt uit in het soepele besturen en rijden van de kinderwagen, het grote gebruiksgemak met een kleintje in de wagen en het makkelijk te gebruiken door de ouder. De Joolz Hub werd in 2017 geïntroduceerd als een compact en comfortabele kinderwagen, ontworpen voor het leven in de stad. Het ergonomische stoeltje heeft zes posities: van rechtop zitten om de wereld te ontdekken tot een comfortabele ligstand om heerlijk te slapen. De XXL zonnekap houdt je kindje veilig en beschermd tegen de zon. De grote wielen en de mogelijkheid om met één hand te sturen garanderen een super soepele rit. Deze compacte kinderwagen kan ingeklapt worden tot de kleinste afmetingen en kan dankzij de draagriem voor op je schouder overal met je mee.

Kinderwagen beste uit de test


In het onderzoek van de Consumentenbond naar de beste 3-in-1 kinderwagen komt de Joolz Hub (Hello Urban Beauty) dan ook als beste uit de test. Richard den Hollander, CEO Joolz: “We zijn enorm trots dat onze Hub als beste kinderwagen is gekozen uit de Consumentenbond test onder 60 kinderwagens, met een hele mooie score van 8.3. Een fantastische stimulans en waardering van het bijzondere werk van alle Joolzers”.

Over Joolz


Joolz is een snelgroeiend Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Het merk gelooft dat blije ouders blije baby’s maken. Daarom biedt het jonge gezinnen bouwstenen om hun leven een positieve draai te geven. ‘Positive Design’, noemt Joolz dit. Concreet betekent dit dat het bedrijf bekroonde ergonomische, comfortabele en stijlvolle kinderwagens, autostoelen en (biologische) accessoires ontwikkelt, die bijdragen aan een bruisende levensstijl.

Lees ook: Joolz Day 5 kinderwagen (De voordelen)

Joolz filosofie


Binnen haar filosofie zoekt Joolz naar innovatieve oplossingen die een zonnige toekomst helpen creëren. Voorbeelden hiervan zijn de herbruikbare verpakkingen, het Joolz Geboortebos (waar voor elke verkochte kinderwagen een boom wordt geplant) en het hoofdkantoor in Amsterdam. Dit is gevestigd in een duurzaam gerenoveerde fabriek met kassen en andere slimme energieneutrale oplossingen, en vormt zo een bron van inspiratie voor meer ‘Positive Design’. Joolz is opgericht in 2004 en vandaag de dag verkrijgbaar in 30 landen in Europa, Azië, Australië en de VS.
____________________
Deze informatie komt uit het persbericht van Joolz van 20 februari 2020

Geen opmerkingen:

Een reactie posten