22 juni 2023

Amazon Prime Day op 11 en 12 juli

Prime Day 2023 keert terug met enorme kortingen op populaire merken zoals Philips, Samsung en Lego. Douwe Egberts, Robijn en Bosch.

Amazon Prime Day

Het Prime Day-evenement vindt plaats op 11 en 12 juli

Het is bijna zover! Prime Day, het onmisbare evenement van Amazon, staat voor de deur. Vanaf 11 juli 00:00:00 uur tot en met 12 juli kunnen Prime-leden genieten van een overvloed aan geweldige deals op duizenden geselecteerde producten. Nationale en internationale topmerken bieden aanzienlijke kortingen, en dit jaar kunnen Nederlandse verkooppartners van Amazon ook hun aanbiedingen presenteren. Kleine en middelgrote bedrijven maken deze Prime Day nog specialer. Wat je ook nodig hebt, Prime staat klaar om klanten het maximale uit Amazon te laten halen.

Deals en exclusieve kortingen wachten op Prime-leden

Roeland Donker, Country Manager Amazon Nederland, verklaarde: "Ook dit jaar verrassen we onze Prime-leden opnieuw met geweldige deals en exclusieve kortingen tijdens Prime Day. Daarnaast kunnen klanten uitkijken naar een spectaculaire aftrap van het evenement, waarbij Prime-leden speciale Prime-momenten kunnen winnen en toegang krijgen tot enkele geheime deals. Houd onze website en sociale media in de gaten voor deze unieke kansen".

Shop slim en bespaar op Prime Day

Prime-leden kunnen nu al beginnen met shoppen en profiteren van onweerstaanbare deals op diverse must-have producten van merken zoals Philips, Samsung, Lego, Bosch, De'Longhi, Douwe Egberts, Robijn en Andrélon. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Grote kortingen op Amazon-apparaten: Prime-leden kunnen besparen op geselecteerde Amazon-apparaten, waaronder de Echo, Kindle en Fire TV Stick.

  • Ontdek gepersonaliseerde aanbiedingen: Op de Amazon-homepage kunnen Prime-leden door speciaal samengestelde assortimenten van Prime Day-deals bladeren, waaronder "Deals gerelateerd aan jouw interesses", "Deals van merken die je leuk vindt" en "Deals met een waardering van 4+ sterren voor jou".

Bereid je voor op een onvergetelijke Prime Day-ervaring

Om toegang te krijgen tot de meest gewilde deals, zijn er enkele stappen die consumenten kunnen nemen om zich voor te bereiden:

  • Word lid van Prime.Voor slechts €2,99 kunnen klanten lid worden van Prime of een gratis proefperiode van 30 dagen starten op amazon.nl/primeday

  • Stel Deal Alerts in voor persoonlijke aanbevelingen: Prime-leden kunnen zich aanmelden om meldingen te ontvangen over deals voor producten die gerelateerd zijn aan hun recente Amazon-zoekopdrachten en bekeken items.

Voor het laatste nieuws over Prime Day en om niets te missen, ga naar amazon.nl/primeday Maak je klaar om te genieten van een onvergetelijke winkelervaring vol kortingen en geweldige deals op Prime Day!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten