vrijdag 15 oktober 2010

VERKIEZINGEN :: BABY INNOVATION AWARD

Baby Innovation Awards en Oscars
Elk jaar worden er meer dan 40 nieuwe baby- en peuterproducten op de Nederlandse markt gelanceerd. Maar welke zijn nu het meest innovatief, het meest veilig en het meest handig?

Voor al deze innovatieve kinderwagens, buggy’s, ledikanten, autostoelen, draagzakken, flesjes en speentjes organiseert het vakblad BabyWereld in samenwerking met het productenmagazine en site BabyStuf de Baby Innovation Award.

Ieder jaar weer buigt een jury van experts en redacties van consumentenbladen zich over de nieuwste babyproducten die dit jaar zijn geïntroduceerd. Zij nomineren in vijf categorieën verschillende producten. De jurering heeft plaatsgevonden op 15 oktober jongstleden en de genomineerde producten zijn inmiddels bekend.

Nu de nominaties bekend zijn kun jij, als consument je stem uitbrengen. Jij kunt als aanstaande of jonge vader of moeder natuurlijk heel goed beoordelen of een product je wel of niet wat lijkt. Misschien heb je zelfs al ervaringen met een soortgelijk babyproduct?

Als je stemt maak je bovendien kans om een van deze bijzondere producten te winnen! Daarover ontvang je na de Negenmaandenbeurs persoonlijk bericht.

Stemmen kan heel eenvoudig via de stempagina van de Baby Innovation Award, ga naar stempagina, hier vind je alle genomineerde baby producten.

De producten zelf zien? Op de Negenmaandenbeurs die in februari plaatsvindt van 16 tot en met 20 februari 2011, staan alle genomineerde producten uitgestald zodat je ze kunt zien en voelen en desgewenst vragen kunt stellen aan een deskundig team.

Vorig jaar nog was Koelstra genomineerd met de innovatieve combi-kinderwagen Latinique. Dat heeft geresulteerd in een enorme populariteit van dit model. Inmiddels is het nieuwe model 2011 geïntroduceerd met een aantal wezenlijke verbeteringen voor meer comfort en rijplezier!

Wij hebben onze stem al uitgebracht en als je naar de Negenmaandenbeurs 2011 komt, bezoek je onze stand dan ook?

1 opmerking: