dinsdag 26 oktober 2010

VERKIEZINGEN :: BABYPRODUCT

VAKJURY EN CONSUMENT BEPALEN MEEST VERNIEUWENDE BABYPRODUCT

De strijd om het meest innovatieve babyproduct is weer losgebarsten. Deze verkiezing kent dit jaar een vernieuwde opzet en heeft daarom zijn oude naam Best Baby en Infant Product verruild voor een nieuwe: Baby Innovation Award.
 
Nieuwste babyproductenNieuwe babyproductenInnovatieve babyproductenIn de nieuwe opzet krijgen zowel de vakjury als de consument een stem in het bepalen van de winnaars. De Baby Innovation Award is hierdoor, naast een vakprijs, ook een publieksprijs geworden. Na een strenge voorselectie heeft de vakjury de nominaties bekendgemaakt. De finale stem is nu aan de consument om te bepalen welke producten daadwerkelijk beloond worden met de Baby Innovation Award 2011.

De producten die meedingen naar de Baby Innovation Award zijn door de vakjury onderverdeeld in vijf categorieën en niet alleen beoordeeld op innovatie, maar ook op aspecten als veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.De consument bepaalt de winnaar.

Let op! De spelregels om te stemmen zijn als volgt:

Je mag in iedere categorie één stem uitbrengen (dus 1 stem per categorie) maar je mag en kunt dit maar één keer doen via de website. Het is niet toegestaan: dat fabrikanten en leveranciers op hun eigen product stemmen, meerdere malen op één product in één categorie te stemmen, meer dan één keer vanaf hetzelfde IP-adres een stem uit te brengen of dit omzeilen via een buitenlandse stemconstructie, feitelijk onjuiste informatie, contactgegevens of e-mailadressen op te geven, een zgn. tijdelijk of catch-all e-mailadres op te geven voor je inschrijving/stem.

De organisatie van de Baby Innovation Award heeft het recht iedere deelname op juistheid te toetsen. Wordt misbruik geconstateerd, dan leidt dit onherroepelijk tot diskwalificatie van de verkiezing, verwijderen van stemmen of het blokkeren van een profiel.

Tot 1 februari 2011 kan de consument stemmen via http://www.babyinnovationaward.nl/ om te bepalen welke producten uiteindelijk worden beloond met de felbegeerde awards. Door te stemmen maakt men bovendien kans op het winnen van een van de genomineerde producten. De winnaars van de Baby Innovation Award worden bekendgemaakt tijdens de Negenmaandenbeurs in Amsterdam RAI (16 t/m 20 februari 2011). De genomineerde producten voor de prestigieuze prijs zijn tijdens de Negenmaandenbeurs te zien in het Baby Innovation Award paviljoen.

Baby Innovation Awards
Koelstra is ook weer van de partij op de Negenmaandenbeurs 2011. Vorig jaar nog was de Latinique genomineerd voor deze prijs. Inmiddels hebben wij onze stem uitgebracht op een volgende winnaar, doe jij dat ook? Graag tot ziens!

(Bron: persbericht babyinnovationaward)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten