donderdag 26 mei 2011

KINDERWAGEN :: DE REISWIEG


Reiswieg voor Latinique kinderwagen
Reiswieg Nordic voor de Latinique
Veilig in de reiswieg. Zodra het kan, ga je lekker naar buiten met je baby. De reiswieg op je kinderwagen is dan het beschermde domein voor je kindje.

De reiswieg is het eerste half jaar het bedje voor ‘buiten de deur’. En omdat jij als ondernemende mama of papa graag met je baby op pad gaat, zul je bijna dagelijks gebruik maken van de reiswieg.

Ook thuis of in de tuin kan je baby lekker slapen in de reiswieg. Houd wel altijd een oogje op je baby en voel of hij het niet te warm of te koud krijgt.

Waar moet een goede reiswieg aan voldoen
Met een compleet uitgevoerde reiswieg kun je helemaal uit de voeten. Voor een comfortabele rugligging van je baby, is een goed ventilerend en uitwasbaar Airflow-matras onmisbaar. Een geïntegreerd draagsysteem, uitneembare en wasbare binnenvoering, een geruisloos verstelbare kap, een windzeil en reflectoren op de buitenzijde van de reiswieg, zijn de kenmerken van een goede reiswieg.

Wanneer je de reiswieg wilt loskoppelen van de kinderwagen, dan moet dat geen probleem zijn. De vier ondersteuningsvoetjes zorgen voor stabiliteit. Ga je op reis? Dan is het handig als je de reiswieg tot een klein formaat kunt opvouwen. De Nordic Reiswieg van Koelstra is zo’n kwaliteitsreiswieg. Die biedt bescherming en heeft alle bovengenoemde pluspunten en nog meer. Kijk maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten