maandag 9 mei 2011

NIEUWE KINDERWAGEN :: TIPS

Een nieuwe kinderwagen? Hier moet je op letten.

Nieuwe kinderwagen kopen tipsHartstikke leuk: een kinderwagen kopen. Maar welke kinderwagen past het beste bij jou? Waar moet je op letten? Een paar tips.

Ga er eens samen met je partner voor zitten en bedenk wat jullie zoal ondernemen. Maken jullie daarbij gebruik van het openbaar vervoer of van een auto? Het is dan superhandig als je de kinderwagen eenvoudig tot een klein vouwbaar pakket kunt maken. En dat dit pakketje licht van gewicht is en in de kofferbak van je auto past.

Nog slimmer is het wanneer je kinderwagen heel gemakkelijk weer kunt uitvouwen, snel en zonder halsbrekende toeren. Wandelen jullie veel? En waar? Door de stad, in het bos of op het strand? Of gaan jullie veel op reis? Het liefst wil je dat allemaal blijven doen, mét je kindje. Dat kan ook. Veiligheid, wendbaarheid en stabiliteit verdienen dan de aandacht bij het uitkiezen van een kinderwagen. En zoals gezegd: efficiency. Last, but not least check de accessoires , bekijk de mogelijkheden en het uiterlijk van de wagen en in welke kleuren deze te krijgen is.

Een Koelstra heeft het allemaal.

Kort samengevat kun je zeggen ‘wat verwacht je van een kinderwagen, wat vind je belangrijk?’ De Latinique kinderwagen van Koelstra voldoet aan al jouw vragen. Dat is een handzame en hippe wagen die ook nog eens automatisch mee in- en uitvouwt. Die vanaf de geboorte van je kindje meegroeit. Minimaal vier jaar lang is de Latinique de sterke en stoere wagen die met je meegaat, door weer en wind. Helemaal instelbaar volgens jouw normen, je zegt het maar. In maar liefst zeven kleuren verkrijgbaar.

Verwacht je een tweeling, of heb je twee kinderen vlak na elkaar? Dan is de Koelstra Flexxo Twin echt wat voor jou. Kom eens een kijkje nemen bij de dichtstbijzijnde dealer of bekijk onze gehele collectie online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten