donderdag 23 augustus 2012

Kids Factory kinderkamers

Het exclusieve Kids Factory gaat verder als kinderkamer merk.

Kids Factory babywinkel Breda
Aan het begin van dit jaar werd het duidelijk dat het bekende babywarenhuis Kids Factory uit Breda, ooit begonnen als Babymeubelparadijs, de activiteiten moest stoppen. Hét begrip op het gebied van de hipste babyspullen, kinderkamers, kinderwagens én vooral ook toonaangevend in kinderkamer accessoires en aankleding voor kinderkamers moest de deuren sluiten. Een grote uitverkoop volgde en de website werd uit de lucht gehaald.

Inmiddels zijn de merknaam, de website en de modelrechten van Kids Factory overgenomen door Babypark.

De website is weer online en toont een hele serie unieke hoogwaardige design kinderkamers onder de bekende merknaam Kids Factory. Een zorgvuldige selectie van de mooiste kinderkamers zullen medio oktober als eerste in een shop-in-shop concept bij Babypark Kesteren te zien zijn en later ook in de andere filialen van deze megastore babyspeciaalzaak. Babypark heeft meerdere filialen in Nederland en opent binnenkort nog twee nieuwe vestigingen, één in Amersfoort (in het voormalige Gardo babyspeciaalzaak pand) en één in Roosendaal. Wat er met de social media accounts van Kids Factory gaat gebeuren is niet duidelijk. Op dit moment van schrijven bestaan de Facebook pagina en het twitter account van Kids Factory nog wel maar er is geen activiteit.

De exclusieve formule van de Kids Factory kinderkamers wordt door Babypark behouden met een shop-in-shop presentatie van stijlkamers, ieder met een eigen sfeer qua kleur en styling. Met Kids Factory als kinderkamer merk denkt Babypark een nog grotere doelgroep aan te spreken.

Bij alle babywinkels én in de onlineshop van Babypark, vind je naast een groot assortiment kinderkamers ook de nieuwste collectie baby- en kinderproducten van Koelstra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten