maandag 27 augustus 2012

Campingbedje kiezen :: Dé Travelsleeper

De Travelsleeper van Koelstra is een ideaal reisbedje. We leggen uit waarom.

Voordat je een campingbedje gaat aanschaffen is het goed om jezelf af te vragen waar je het bedje allemaal voor wilt gaan gebruiken. De Travelsleeper is geschikt om te gebruiken als logeerbedje voor onderweg, maar bijvoorbeeld óók als veilige speelplaats en als box zowel binnen als buiten. Het unieke kruipluik is alleen door jou aan de buitenkant te bedienen, dus je bepaalt zelf of je kindje er wel of niet uit mag klimmen. Je neemt de Travelsleeper overal makkelijk mee naar toe door middel van een handige draagtas. Kies voor veilig en compleet!

In het volgende overzicht vertellen wij je in 9 punten waar een reisbedje volgens ons aan moet voldoen:

Campingbed Travelsleeper
  1. Het reisbedje moet compact in -en uitvouwbaar zijn. Daarom hebben wij rondom veiligheidssluitingen aangebracht die goed afgeschermd zijn zodat kleine 'kinderhandjes' er niet bij kunnen.
  2. De bovenste hoeken van het campingbedje zijn ook afgeschermd zodat kleine 'kindervingertjes' niet bekneld kunnen raken door de techniek.
  3. Uitgevouwen zijn de afmetingen van het reisbedje 60x120 cm. Het bedje is snel en eenvoudig in te klappen door middel van het 'paraplu' principe. Je houdt een klein pakketje over dat past in een handige reistas. Op een slimme manier steken de wielen van het campingbedje uit de reistas zodat je het pakketje achter je aan kunt rollen.
  4. Stabiliteit is een absolute voorwaarde. Daarom is de Travelsleeper rondom voorzien van 7 stevige ondersteuningsvoetjes voor veilig slapen en spelen.
  5. De Travelsleeper heeft een matras die je aan de bodem van het reisbedje vast kunt zetten. Veilig, want vanuit de binnenkant van het bedje kun je daar niet bij. Het matras is gesegmenteerd zodat het mee in de reistas past. Zo heb je onderweg altijd de complete set mee.
  6. Op 2 hoeken is de Travelsleeper voorzien van wielen. Zo kun je het uitgevouwen bed zo naar een andere plaats rijden.
  7. Zodra je de Travelsleeper na verplaatsen loslaat, staat deze automatisch op de rem. Veilig!
  8. De stoffering is van een stevige duurzame UV-protectie kwaliteit. Water- en vuilafstotend.
  9. De Travelsleeper heeft een uniek kruipluik. Zelf naar binnen en naar buiten kunnen, maar als je het niet wilt sluit je het kruipluik veilig af met de ritsbediening. Natuurlijk alleen door jou vanaf de buitenkant te bereiken. Slim.
Tip: Laat je kindje alvast een paar nachten in het reisbedje slapen en spelen voordat je op reis of uit logeren gaat. Het is dan al zijn eigen vertrouwde plekje geworden.

Ons advies: kies voor veilig en compleet! Het is zeker handig als je het bedje voor meerdere doeleinden kunt gebruiken zodat je zoveel mogelijk plezier van het reisbedje kunt hebben.

Naast dit overzicht vind je op onze website meer foto's van de Travelsleeper en je kunt een PDF-document downloaden met alle specificaties.

De Travelsleeper is verkrijgbaar in 7 hippe kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten