woensdag 1 augustus 2012

Vakbeurs :: Kind und Jugend Messe 2012

Kind und Jugend Messe, dé internationale vakbeurs voor professionals in de baby- en kinderbranche
Kind und Jugend Messe 2012
Van 13 tot en met 16 september wordt de 2012 editie van de Kind und Jugend Messe gehouden in de beurshallen van Keulen. Rond de 940 fabrikanten, importeurs en distributeurs uit meer dan 40 landen zullen op een bruto oppervlakte van ongeveer 100.000 m2 hun nieuwe producten, designs, verbeteringen en innovaties op het gebied van babyhardware, zoals kinderwagens, buggy's, kinderkamers, speelgoed, autostoelen en accessoires, als op het gebied van software, zoals kinderkleding, kinderkameraankleding en positiekleding, voorstellen aan professionele inkopers van over de hele wereld.

Deze beurs is daarom interessant voor inkopers en trendwatchers van onder andere babyspeciaalzaken, winkelketens, meubelzaken, speelgoedzaken, kinderkledingzaken en internetshops maar ook voor professionele kinderopvang, groothandel, importeurs en agentschappen. De voorgaande editie noteerde al meer dan 21.000 vakbezoekers uit ongeveer 100 landen!

Naast de presentatie van de allerlaatste trends en innovaties op het gebied van baby- en kinderproducten presenteert de Kind und Jugend Messe ook een spectaculaire Kids Fashion modeshow (in 2011 met Armani Junior, BOSS, Gaultier Junior, Lacoste, Paul Smith Junior en Simonetta). Zeker de moeite waard als je de laatste trends wilt spotten.

In tegenstelling tot veel andere vakbeurzen heeft de internationale Kind und Jugend Messe de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen wat te terug te vinden is in een verdubbeling van het aantal vakbezoekers en exposanten in de afglopen 9 jaren. Er is grote media aandacht en de exposanten kunnen meedoen aan de innovation awards en de laatste nieuwtjes alvast presenteren op de website van de Kind und Jugend Messe. Niet voor niets staat deze beurs inmiddels bekend als dé internationale vakbeurs voor iedereen die op welke manier dan ook als professional met het baby- en kindervak te maken heeft.

Op de eerst volgende editie van de Kind und Jugend Messe van 13 tot en met 16 september presenteert Koelstra haar nieuwste collectie en innovaties in hal 10.2, Gang C op stand 061. Het is zeker de moeite waard een bezoek te brengen en je bent van harte welkom! Wil je zien wie zich al aangemeld hebben of wil je updates van ons ontvangen, meld je dan aan op onze Facebook pagina waar wij verslag doen van ons laatste nieuws over de Kind und Jugend Messe 2012.

Bron: http://www.kindundjugend.de

NB: Volg mij via Twitter via @JA_Koelstra  Tweets over de Kind und Jugend Messe met hashtag #KundJ12

Geen opmerkingen:

Een reactie posten